26 / 04 / 2024

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni arsa fırsatları!

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni arsa fırsatları!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Şeker Mahallesi, Pervane Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi’ndeki ticaret ve konut alanı arsaları satışa çıkardı.



Yeni ihaleler düzenlemeye devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Şeker Mahallesi, Pervane Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi’nde önemli fırsatlar sunuyor. Üç ayrı mahalledeki ticaret ve konut alanı arsaları için 7 Ağustos Çarşamba günü ihale gerçekleştirecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan ilk ihale saat 13.50’de başlayacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılacak ihalede Aydınlar Mahallesi’nde yer alan özel eğitim tesis alanı satışa sunulacak. Aynı gün saat 14.00’te başlayacak olan ihalede ise Pervane Mahallesi’ndeki 4 adet ticaret alanı arsasının satışı gerçekleştirilecek. Saat 14.10’da yapılacak olan üçüncü ihalede ise Şeker Mahallesi’ndeki 2 adet konut+ticaret alanı arsasının satışı yapılacak. Her üç ihale için de ihalenin gerçekleşirileceği tarih olan 7 Ağustos Çarşamba günü saat 13.30’a kadar başvuru yapılabilecek. 
 


Geri Dön