25 / 04 / 2024

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni fırsat!

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni fırsat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için 20 Mart Çarşamba günü önemli ihaleler gerçekleştirecek. 4 ayrı başlıkta yapılacak olan ihalelerde akaryakıt istasyonu arsası, konut alanı, konut+ticaret alanı ve ticaret alanı arsaları ile iş yerleri satışa çıkarılacak.




Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin yeni cazibe merkezleri arasında yer alan Şehir Hastanesi yanındaki konut ve konut+ticaret alanları ile iş yerleri için ihaleye gerçekleştirecek. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 20 Mart Çarşamba günü saat 13.45’te gerçekleştirilecek olan ilk ihalede Şehir Hastanesi yanında bulunan 7 adet konut alanı ve 7 adet konut+ticaret alanı arsası satışa çıkarılacak. Aynı gün saat 14.00’te gerçekleştirilecek olan ihalede ise Şehir Hastanesi karşısında yer alan Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı 23 adet dükkanın satışı yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin 20 Mart Çarşamba günü yapacağı bir diğer ihalede ise Kötügöller Mahallesi’nde yer alan ticaret alanı arsası satışa sunulacak. 1500 metrekare büyüklüğündeki ticaret alanı arsasının ihalesi saat 14.15’te gerçekleştirilecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 20 Mart Çarşamba günü saat 14.30’da ise Pervane Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu arsasının satışını yapacak. 20 Mart Çarşamba günü yapılacak olan ihalelere katılmak isteyenler en geç ihale günü saat 13.30’a kadar müracaatlarını gerçekleştirebilecek.


Geri Dön