20 / 04 / 2024

Kayseri Büyükşehir'den yeni cami!

Kayseri Büyükşehir'den yeni cami!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şehir Mezarlığı içerisine inşa edilen cami inşaatında incelemeler yaptı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir cami kazandırıyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin yüzlerce noktasında bulunan Büyükşehir Belediyesi şantiyelerini ziyaret ederek yapımı süren projeleri yerinde inceliyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Çelik, Şehir Mezarlığı’na da giderek mezarlık içerisinde yer alan cami inşaatında incelemeler yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şehir Mezarlığı’nın çok daha güzel bir görünüme sahip olması ve mezarlık hizmetlerinin çok daha sağlıklı yürütülmesi için bir dizi proje inşa etti. Mezarlık içerisinde yapılan çevre düzenlemeleri ile birlikte başlatılan Mezarlık Hizmet Binası inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı. Defin için gerekli tüm birimlerin bulunduğu hizmet binasının yanı sıra cenaze namazlarının kılınabileceği yeni cami inşaatına da başlandı.


Yapımı hızla devam eden cami inşaatının son durumunu yerinde inceleyen Başkan Mustafa Çelik, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Projeler üzerinde de incelemeler yapan Başkan Çelik, Selçuklu mimarisi ile yapılan caminin gerek mimarisi gerekse işlevselliği ile şehrimize çok yakışan bir cami olacağını dile getirdi.
 


Geri Dön