25 / 04 / 2024

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atılıyor!

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atılıyor!

Hacılar Belediyesi’nin yönettiği kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında 4 bloğun daha temeli atılıyor.



Hacılar Belediyesi’nin vizyon projesi olarak bilinen kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında 152 dairenin yer alacağı 4 bloğun daha temelinin atılacağı belirtildi. Hacılar Belediyesi’nde yer alan habere göre atılacak temeller hakkında açıklamalarda bulunan Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, teslim edilecek daireler ile de ilgili açıklama yaptı.

80 daire teslim edilecek

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, yapımı tamamlanmış olan 90 metrekarelik toplam 80 dairenin anahtarlarının sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

 Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi nde 2. etabın temeli atılıyor!

Hız kesmeden devam ediyor

Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan’ın yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: “İlçemizde diğer işlerimizde olduğu gibi kentsel dönüşüm projemiz de hız kesmeden devam ediyor. Birinci etapta bulunan 90 metrekarelik 5. bloğumuzun anahtar teslimini yapacağız. İnşallah yakın bir zamanda bu 80 dairemizi hemşerilerimize teslim edeceğiz.”

152 dairenin temeli atılacak

Özdoğan, yaptığı açıklamasında teslim edilecek olan konutlardan bahsederken 2. etapta atılacak olan temelden de söz etti. Özdoğan sözleriniDiğer taraftan projemizin 2. etabında bulunan toplamda 152 dairelik 4 bloğun da temelini atacağız. Teslim edeceğimiz ve yapacağımız konutlar şimdiden ailelerimize hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde noktaladı.

 

Kayseri Seyrani kentsel dönüşümle modern görünüme kavuşuyor!

 


Geri Dön