20 / 04 / 2024

Kayseri Hacılar Kentsel Dönüşüm'de kuralar çekildi!

Kayseri Hacılar Kentsel Dönüşüm'de kuralar çekildi!

Kayseri'de hayata geçirilen Hacılar Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında kura çekimi yapıldı. 200 konuttan oluşan birinci etabın 2018 yılının Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.



Kayseri'de hayata geçirilen Hacılar Kentsel Dönüşüm projesinde kuralar çekildi. Hacılar Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen projenini birinci 200 konuttan meydana geliyor. 

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre,  vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen kura töreni, Hacılar Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde, düzenlendi. Törene, Hacılar Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Belediye Meclis Üyeleri ve hak sahibi vatandaşlar katılım gösterdi.

Temeli 2017 yılının Ağustos ayında atılan ve anahtar tesliminin ise 2018 yılının Kasım ayında yapılacak olan birinci etapta 200 konutun hak sahibi belirlendi.  

Kura töreninde konuşan Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan, Hacılar halkının Kentsel Dönüşüm Projesinin mimarı olduğunu vurguladı. Özdoğan, “Sizler devletinize, Belediyenize, biz görevli ve idarecilere güvendiniz ve bugün bu mutluğu birlikte yaşıyoruz. İnşallah Allah Nasip ederse Kasım sonuna kalmadan sıcak yuvalarınıza kavuşacaksınız. Biz de en az sizler kadar bu heyecanı yaşıyoruz. Sizlerin mutluğunu gözlerinizden anlıyoruz. Bu projede emeği geçen başta önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanımız ve Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki, Önceki Dönem Ekonomi Bakanımız Mustafa Elitaş, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçe teşkilatımız olmak üzere Belediye çalışanlarımıza ve halkımıza teşekkür diyorum. İnşallah devam eden etaplarda da sizlerle birlikte bu başarı devam eder. Sizlerin duasını ve desteğini her zaman hissediyoruz. Doğan Ekici Başkanımızdan anahtar teslimine katılması için söz aldık. Başkanımıza sağlık ve sıhhat diliyorum. Bu projeye onunda çok fazla katkısı var, başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah sağlıkla sıhhatle sizleri bu sıcak yuvalarda oturmayı nasip etsin” açıklamasında bulundu.
 


Geri Dön