24 / 04 / 2024

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Kayseri Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi, toplumun ihtiyacına cevap verecek tüm sosyal donatılarıyla hızla sürüyor.



Kayseri'nin Hacılar ilçesinde modern şehircilik anlayışı içerisinde inşaatına başlanılan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni konutların yanı sıra sosyal donatıların da inşaat çalışmaları sürüyor. Kayseri Haber'de yer alan habere göre; proje çalışma alanında Başkan Yardımcısı Ersel Elcuman ve birim müdürleriyle beraber incelemeler yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçede birçok alanda Belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Başkan Özdoğan “İlçemizde devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 26 Kasım’da temelini attığımız 80 dairelik bloğun yapım çalışmaları, hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık bir ay kadar önce atılan temelimizde bugün bodrum katı tamamlanmış durumda. Hava şartları da el verdiği ölçüde çalışmalara devam ediyoruz. Bir taraftan kentsel dönüşüm çalışmaları, bir taraftan hayırseverimiz Ali Atay Şaşoğlu tarafından yaptırılan orta okulumuzun çevre düzenlemesi çalışmaları, bir taraftan kentsel dönüşüm alanı içerisinde ki park çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. 2020 yılı içerisinde ve devam eden yıllarımızda da planlı bir şekilde vatandaşlarımıza hizmete devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı olsun diyorum.” şeklinde konuştu. 

Kentsel Dönüşüm alanında 21’inci yüzyılın teknolojisi olan Geosentetik istinat duvarının yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Özdoğan, Hayırsever Ali Atay Şaşoğlu'nun inşa ettiği Ortaokulun çevresinde de 2 bin metrekarelik bir alanda sağlıklı, doğal görünümlü, farklı tasarım esnekliği olan, teknolojik ve ekonomik ülkemizde nadir olarak bilinen terra blok istinat duvarı yapıldığını ifade etti. 
 


Geri Dön