28 / 03 / 2024

Kayseri Kocasinan Gençlik Merkezi'nin yapımı hızlandı!

Kayseri Kocasinan Gençlik Merkezi'nin yapımı hızlandı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesi'nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi'ni inceledi.



Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesi'nde yapımı süren Gençlik Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ahi Evran Mahallesi'nde sağlık ocağının yanında inşa edilen Gençlik Merkezi inşaatını inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililerin yaşam standardını yükselten tesislerle spordan eğitime, kültürden sağlığa her alanda hizmet sunduklarını ifade etti.

Ahievran Mahallesi’ne sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi’nin yanı sıra Gençlik Merkezi kazandıracaklarını kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, "Yavuz Selim, Kocasinan ve Ahievran Mahallesi’ne kapsayan ve ticaret alanıyla birlikte toplam 500 metrekare alan üzerinde hizmet verecek olan Gençlik Merkezi, gençlerin kitap okuyabilecekleri ve çeşitli etkinliklerle sosyal faaliyetlerde bulunacakları bir mekan olacak. İlk olarak hizmete sunduğumuz Erciyesevler Mahallesi’ndeki Gençlik Merkezi’nde gençlerimiz,  serbest zamanlarında sınavlara hazırlanarak, kitap okuyarak ve sosyal etkinliklere katılarak verimli zaman geçiriyorlar. Burası da gençlerin sosyal, fiziksel ve zihinsel birçok beceri kazandırmasında katkı sağlayacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.


Geri Dön