18 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan'da 11.5 milyon TL'ye satılık ticari arsa!

Kayseri Kocasinan'da 11.5 milyon TL'ye satılık ticari arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Şeker Mevkiideki ticari imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek...



Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kocasinan Şeker Mevkiide yer alan 10 bin 729 metrekare büyüklüğündeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 11 milyon 500 bin lira olarak belirlenen ticari imarlı arsanın satış ihalesi 26 Aralık'ta gerçekleşecek.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığından: 

Mülkiyeti Belediyemize ait olup, Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi 10855 ada, 1 parselde bulunan 1 adet Ticaret alanı arsası 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince yapılacak “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile satılacaktır. 

1- İhale 26/12/2018 Çarşamba günü saat 14.00’da Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacaktır. 

2- İhale katılımcılarından istenecek belgeler: İştirakçilerin ihaleye katılabilmesi için verilecek kapalı teklif zarflarında aşağıda istenilen belgelerin bulundurulması zorunludur: a-2886 sayılı Kanunun 37. maddesi gereğince hazırlanacak Teklif Mektubu. b-Geçici teminat makbuzu veya teminat mektubu veya Devlet iç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler. (Bankalar ve özel finans kurumları tarafından verilen teminat mektupları süresiz, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet iç Borçlanma Senetleri nominal bedele faiz dahil edilerek ihraç edilmiş ise bu işlemlerde ana paraya tekabül eden satış değerleri esas alınır) c-Gerçek kişilerde ikametgah ilmühaberi, tüzel kişilerde ise bağlı oldukları oda kaydı. 

ç-Tüzel kişiliklerde noter tasdikli imza sirküleri. 

d- Şartname bedeli 100,00.-TL olup, bu bedelin yatırıldığına dair Belediye makbuzunun ibraz edilmesi. 

e-2886 sayılı Kanundan dolayı ihaleye katılmama cezası almadığına dair yazılı taahhütname. 

3-Konu ile ilgili ihale Şartnamesi ve ekleri Belediyemiz Mali Hizmetler Daire Bakanlığı Gelir şube Müdürlüğü’nden temin edilebilir. 

4-Son müracaat tarihi 26/12/2018 Çarşamba günü saat 13.30’a kadar olup, müracaatlar Belediyemiz Encümen Bakanlığı’nın (İhale Komisyonu) sekretarya görevini yapan Kararlar şube Müdürlüğü kalemine yapılacaktır.

 


Geri Dön