19 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan'daki dönüşüm rafa mı kaldırıldı!

Kayseri Kocasinan'daki dönüşüm rafa mı kaldırıldı!

Kocasınan Beledıyesi'nin Temmuz ayı meclisi yapıldı. Kocasinan Belediyesi MHP'li meclis üyesi Kazım Yücel, belediyeler tarafından hayata geçirilmeye çalışılan kentsel dönüşümün rafa kaldırıldığını iddia etti.



Kocasinan Belediyesi MHP'li meclis üyesi Kazım Yücel, belediyeler tarafından hayata geçirilmeye çalışılan kentsel dönüşümün rafa kaldırıldığını iddia etti. 


Yücel, "Kocasinan Belediyesinin gelirleri ile Raddisson Blu otelde basma ve bir takım şaşalı bir gösteri yapacaksınız, sonra da bu konuyu rafa kaldıracaksınız. Olmaz" dedi. Yücel, Tarihi kalenin satılacağı iddiasını da gündeme getirdi. Yücel, "Kayseri kalesini kiraya verdiler ama kaleyi sattırmayız. Hesaplarınızı ona göre yapın" diye konuştu. 


Kocasınan Beledıyesi'nin Temmuz ayı meclisi yapıldı. Toplantıda söz alan Kocasınan Belediyesi MHP'li meclis üyesi Kazım Yücel, belediye encümeninden bugüne kadar bilgi alamadıklarını söyledi Yücel, "Neyi verdiler, neyi aldılar bilmiyoruz" dedi Belediyelerin başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili görüşlerini dile getiren Yücel, projenin rafa kaldırıldığını iddia etü Yücel, "AKP seçime girerken tüm Kayserı'ye Kentsel Dönüşüm konusunda söz verdi Sahabiye veya eski Sanayi olmak üzere birçok noktada sızı yenileyeceğiz ve kentsel dönüşüm yapacağız dedi ve bu kişilerden oy aldı Sahabiye konusunu ortaya atınız ve ortada bıraktınız Bu konuyu Mehmet Özhasekı de Mustafa Çelik de söyledi ama bırı Ankara'ya gitti diğeri ise Büyükşehır'e Unutuldu mu bu şimdi'1 Kocasınan Belediyesi'nın gelirleri ile Raddisson Blu otelde basına ve bir takım şaşalı bir gösteri yapacaksınız, sonra da bu konuyu rafa kaldıracaksınız Olmaz" diye konuştu. 


ÖZHASEKİ-Yİ ASİMİLE Mİ ETMEK İSTİYOR 


Yücel, Büyükşehır Belediye Başkanı Mustafa Çelik'ın üst düzey yönetimde yaptığı değişikliğe de dikkat çekti Yücel, "Başkan Çelik burada gelen gidene 6 ay hoş geldin dedi Büyükşehır Belediyesi'ne geçmek için 5-6 ay uğraştı Başarılı da oldu 5-6 ay da orada gelen gidene hoş geldin dedi Kayseri 1,5 yılını kaybetti Mehmet Özhasekı'nın ekibini değiştirmek 6 ay sonra mı aklına geldi0 Zannediliyor kı Mustafa Çelik MHP'den başkan oldu. Ancak biz oraya gelseydık bu kadar değişiklik olurdu Yanı sız Mehmet Özhasekı'yı asım ile mı etmek istiyorsunuz9 20 yıldır yaptığını yok mu saymak istiyorsunuz0 Başarısı yok mu demek istiyorsunuz? 


Belediyelerin ciddi borç ve sıkıntı içerisinde olduğunu ifade eden Yücel, "Ne kadar bunu kapatırsanız kapatın, kasada 100 milyon lira para var derseniz deyin belediyeler sıhntı içerisinde Kay ser mm formunu sattılar Belgesi de kayıtlarda Kayserfnın kalesini kiraya verdiler ama Kayserı'nın kalesini sattırmayız. 

Borç kapattırmak için kaleyi sattırtmayız. Hesaplamalarınızı ona göre yapın" dedi.


E Haber


Geri Dön