20 / 04 / 2024

Kayseri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yeni alt geçit!

Kayseri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yeni alt geçit!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in Ulaşım Yılı ilan ettiği 2017 yılında da ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.




Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in Ulaşım Yılı ilan ettiği 2017 yılında Kayseri’deki ulaşımı çok daha rahat hale getirmek için yatırım yapmaya devam ediyor. Fuzuli Katlı Kavşak Projesi’nin ardından bu haftada Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yapılacak olan alt geçitlerden ilkinin temeli 9 Eylül Cumartesi günü atılacak. 


20 metre genişliğinde olacak olan proje çift yönlü ikişer şerit olarak projelendirildi. Kızılırmak alt geçidinin devamında Gültepe Bulvarı’na giriş ve çıkışın sağlanması için iki ayrı alt geçit daha inşa edilecek. Kayseri Büyükşehir Belediyesi söz konusu alt geçitlerin inşaat aşamasında karşılaşılacak trafik yoğunluğunu göz önünde bulundurularak her iki yönde ikişer şerit servis yolları oluşturdu. Alt geçitlerin tamamlanmasıyla Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda, Doğumevi önünden Kartal Kavşağı’na kadar kesintisiz trafik akışı sağlanacak.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön