19 / 04 / 2024

Kayseri Şeker Bünyan'da 24 konut inşa edecek!

Kayseri Şeker Bünyan'da 24 konut inşa edecek!

Kayseri Şeker, kente bağlı; Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 dükkan ve 24 konut için temel atma törenini gerçekleştirdi.



Kayseri Şeker, şehirde yer alan Bünyan ilçesinde Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 adet dükkan ve 24 adet konut için inşaat çalışmalarına başladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; önceki gün projenin temel atma töreni gerçekleşti.

Kayseri Şeker Bünyan da 24 konut inşa edecek!

Bünyan’da yapılan törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Bünyan Ziraat Odası Başkanı Lütfi Özsolak ve vatandaşlar  katıldı. Törende açıklama  yapan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, “Kayseri Şeker, bizim görevde olduğumuz süre içinde problemlerini çözmenin yanı sıra, çeşitli yatırımlar yapma konusunda da önemli gayretler gösterdi. Bu yatırım gerçekleştirilirken gerek Bünyan Belediye Başkanı, gerekse de Bünyan Ziraat Odası Başkanlarımızın önemli destekleri oldu, onlara da buradan teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise, Başkan Akay’ın bu yatırım ile kendi memleketine vefa borcunu ödediğini söyleyerek “Kayseri Şeker’in inşaatına başlayacağı tesislerin Bünyan’ımıza ve Kayseri Şeker’e hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bir noktada Hüseyin bey, memleketine vefa borcunu ödüyor” dedi.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut!


Geri Dön