19 / 04 / 2024

Kayseri'de kentsel dönüşüm semineri!

Kayseri'de kentsel dönüşüm semineri!

Melikgazi kentsel dönüşüm çalışması, Kayseri Belediyelerinin yöneticilerine anlatıldığını söyledi. Büyükşehir, Kocasinan, Talaş, İncesu, Hacılar belediyelerin üst düzey yöneticilerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda, kentsel dönüşüm çalışmaları anlatıldı



Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesince başarı ile uygulanan ve birçok yerel yönetim idarecilerince örnek alınan Melikgazi kentsel dönüşüm çalışması bu sefer Kayseri Belediyelerinin yöneticilerine anlatıldığını söyledi. 


Büyükşehir, Kocasinan, Talaş, İncesu, Hacılar belediyelerin üst düzey yöneticilerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda slayt eşliğinde çalışmaların anlatıldığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bu tür toplantılar ile kurumlar arası kaynaşma, işbirliği, dayanışma, birliktelik ve paylaşım gibi bir çok olumlu yönlerin bulunduğunu ve yöneticilerin birbirleri ile tanışma imkanı sağlandığını kaydetti.


Birbirleri ile her zaman dayanışma ve birlik içinde çalışan yöneticilerin böyle bir araya gelerek Belediyelerin Çalışma Grafiğini yükselttiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "Bu sabah Büyükşehir ile merkezde bulunan Kocasinan ve diğer ilçe belediyelerimizin katılımlarıyla, Bu toplantıda sadece Kentsel dönüşüm değil, atıkların toplanılması, e-belediye, sosyal belediye gibi çalışmalar hakkında genel değerlendirmeler yapıldı. Bütün belediye çalışanlarının ve kurumlarının tek bir amacı var Kavseri'ye hizmet etmektir. Amaç bir olunca çalışmakta daha kolay olmaktadır. Bu tür bilgi ve proje paylaşımı başarıyı artırmakta dolayısı ile Kayseri kazanmaktadır." dedi. 


Etüt Proje Müdürü Gökhan Kömürcü, toplantıya iştirak eden Belediye yetkililerine Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm, sosyal konutlar ve mahalle bazında planlama gibi konularda rakamsal, imar planları, hava fotoğrafları ve slayt eşliğinde bilgilendirdi ve soruları cevaplandırdı. 


Sabah toplantısı ile belediye başkan yardımcılarına ve müdürlerine verilen bu teknik bilgilerin çok faydalı olduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, kent yöneticilerin bu tür toplantıların geleneksel hale getireceklerini ve her toplantı da bir konunun değerlendirileceğini sözlerine ekledi.




Geri Dön