29 / 03 / 2024

Kayseri'nin ilçelerine rekor yatırım!

Kayseri'nin ilçelerine rekor yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada kent merkezindeki konforu ilçelere de taşımak için her alanda büyük yatırımlar yapmaya devam ettiklerini dile getirdi.




Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezindeki konforu ilçelere de taşımak için her alanda büyük yatırımlar yapmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Çelik, 2017 yılında kilitli parkede rekor bir yatırım yapacaklarını kaydetti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçeler ve bağlı mahallelerin kilitli parke ihtiyacını tamamıyla gidermek için bu yıl 1 milyon metrekare kilitli parke yapma kararı aldıklarını söyledi. Bu rakamın bir yıl içinde yapılacak en büyük rakam olduğunu ve bir rekor olacağını ifade eden Başkan Çelik, geçen yıl da 400 bin metrekare kilitli parke yaptıklarını belirtti.

2017 yılında ilçelerin yine öncelikleri arasında olduğunu ve kent merkezi ile ilçeler arasındaki farkı kapatmak için yatırım yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, kilitli parkenin yanı sıra meydan düzenlemeleri ile spor ve sosyal tesisler yapmayı da sürdüreceklerini kaydetti. Başkan Mustafa Çelik, 2017 yılında ayrıca 500 kilometre asfalt yol yapacaklarını söyledi.

 


Kayseri Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön