20 / 04 / 2024

Kayseri'ye raylı sistem müjdesi!

Kayseri'ye raylı sistem müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belsin- Şehir Hastanesi raylı sistemi hattı projesinin onaylandığını duyurdu. 



Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belsin- Şehir Hastanesi raylı sistemi hattı projesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasından geçtiğini duyurdu. Raylı sistem hattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılacak. Ayrıca, bakanlık tarafından 10 adet araç alınacak. 

DHA'da yer alan habere göre, Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye raylı sistem müjdesini verdi. Belsin-Şehir Hastanesi hattının yapımının yatırım programına alındığını söyleyen Büyükkılıç, "6,8 kilometrelik Belsin-Terminal-Şehir Hastanesi-Nuh Naci Yazgan Üniversitesi-Mobilyakent hattının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nca yapılması için girişimlerimiz sonuç verdi. Başta destekleri nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza, Milli Savunma Bakanımız ile Mehmet Özhaseki ve Taner Yıldız Bakanımıza, bütçenin ayrılması için gerekli çalışmaları yapan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 


Geri Dön