25 / 04 / 2024

Kazan Belediyesi yeni binasına taşınıyor!

Kazan Belediyesi yeni binasına taşınıyor!

KAZAN Belediyesi kendi öz kaynakları ile Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) yaptırılan yeni hizmet binasında kapılar açıldı. Belediye Birim Müdürleri eski binadan yeni binaya taşınmaya başladı.



25 yıldır Kazan Belediyesi Hizmet Binası olarak kullanılan eski bina yıkılarak yerine kent meydanı düzenlemesi yapılacak. Dönemin Belediye Başkanı Remzi Çırpan tarafından yaptırılan eski bina hızla artan nüfusa paralel olarak birim müdürlükleri ve personel sayısının artmasından dolayı ihtiyacı karşılayamaz duruma gelmişti. Kazan Belediyesi, sorunu yaptırdığı prefabrik yapılarla gidermeye çalışmıştı. 


"Şehre nefes aldıracak projemiz nihayete erdi" diyen Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "İnsanların mutlu olduğu, Atalarımızdan miras gelenek ve göreneklerimiz ışığında şehrimizi modern hale getirmek için gönülden çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah taşınma işlemi tamamlandığında vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilecek, teknolojik verileri en iyi şekilde kullanacağız. Ayrıca yeni hizmet binamız Kazan'm gelecek vizyonu açısından da önemli bir yapı olacağını düşünüyorum" dedi. HABER MERKEZİ Kazan Belediyesi'nin yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Yeni hizmet binamız Kazan'ın gelecek vizyonu açısından da önemli bir yapı olacağını düşünüyorum" dedi. 


Taşınma işleminin hafta sonuna tamamlanması bekleniyor. Müdür, memur ve işçilerin el birliği yaparak taşıdıkları dosya ve evraklar yeni raflarında yerini almaya başladı. 


Haber Vaktim


Geri Dön