25 / 04 / 2024

Kazım Algın: Gayrimenkul sektörü pozitif yönlü gelişiyor!

Kazım Algın: Gayrimenkul sektörü pozitif yönlü gelişiyor!

Gayrimenkul sektöründe en hızlı büyüyen markalardan biri olan Show Realty Türkiye'nin CEO'su Kazım Algın 2013 yılının Türk gayrimenkul sektörü için pozitif yönde gelişmelerin yaşandığı bir yıl olduğunu belirtti...



Türkiye; gelişmekte olan pazarlardaki gayrimenkul sektörüne bakıldığında, en çok ilgi gören ilk üç ülke arasında yerini almakta. 


Gayrimenkul sektöründe en hızlı büyüyen markalardan biri olan Show Realty Türkiye'nin CEO "su Kazım Algın. 2013 yılının Türk gayrimenkul sektörü için pozitif yönde gelişmelerin yaşandığı bir yıl olduğunu belirterek; Kentsel dönüşüm, mütekabiliyet yasası ve markalı konut satışlarındaki hareketlilikle, gayrimenkul sektörünün 2013 yılını başarılı sonuçlarla tamamladığını ifade ederek . sektörün 2014 yılında da büyümesini devam ettireceğini düşündüğünü söyledi. Türkiye genelinde yeni konut fiyat endeksi geçen yıla oranla % 14.75 artarken, ikinci el konutlardaki fiyat artışı % 13.32 olarak hesaplandı. Mütekabiliyet yasası çerçevesinde, yabancıların Türkiye'de konut yatırımına büyük ilgi gösterdiğini görüyoruz. Markalı konut projeleri kapsamında gerçekleştirilen satışların %7.8'inin yabancı yatırımcılara yapılmış olması da bunu destekliyor. 


Yapılan yatırım 1 yıl içinde geri dönüyor: Gayrimenkul Sektörünün genç ve sistemli markası Show Realty, Gayrimenkul pazarlamasına yeni bir boyut getirdi. 


Profesyonel Emlak Hizmetleri. 

Hızlı bir şekilde yeni dönem hedeflerini gerçekleştiren SHOW REALTY TÜRKİYE franch ise ofis sayısını her geçen gün artırıyor. Türkiye'nin her bölgesinde ofis açmayı hedefleyen Show Realty franchise bedeli konusunda girişimcilere ödeme kolaylıkları sunduğu gibi 2 yıl ilan ve reklam konusunda destek veriyor. Shovv Realty genel merkezi , franchise ofislerine ayrıca; eğitini desteği. Kurumsal materyal desteği, kazanç desteği. 

Bilgi bankası ve web desteği ,insan kaynakları desteği, özel projeler ve hukuk desteği veriyor. 

Yatırım maliyetinin ortalama I yıl içinde geri döndüğü sistemde; bulunduğu lokasyona göre değişmekle birlikte . franchise katılım payı 5 bin dolar ile 15.000 Dolar arasında değişiyor. 

Show Realty Türkiye, franchise ofislerine ulaşılabilir, güven odaklı ve sürdürülebilir kazanç sağlayan bir iş fırsatı sunuyor. 


Sektörde en önemli ihtiyaç müşteri memnuniyeti: Shovv Realty Türkiye CEO'su Kazım Algın "Sektörün ilerleme kaydedebilmesi için satış tekniklerine hakim, teknolojiyi yakından takip eden gayrimenkul danışmanlarının yetişmesi büyük önem taşıyor. Tüm bu kriterleri göz önünde bulunduran eğitim anlayışımızın, müşteri memnuniyetini de beraberinde getirdiğini gördük. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün ihtiyacı olan güven ve hizmet konularında etkin bir yaklaşım sergilemek için müşteri memnuniyetinin son derece önemli olduğunu düşünüyoruz. "diye belirtti. 



Adana Beş Ocak Gazetesi 


Geri Dön