24 / 04 / 2024

Kelebek'ten babalara, keyif koltuğu!

Kelebek'ten babalara, keyif koltuğu!

Türkiye’nin en köklü markalarından Kelebek Mobilya, 80. yılında ‘Babalar Günü’ne özel ürettiği 80 berjerle, rahatına düşkün babalar için hoş bir sürpriz yaptı. Kelebek'ten babalara, keyif koltuğu...



Kelebek’in sınırlı sayıda ve ayrıcalıklı indirimle sunduğu dayanıklı, şık ve konforlu ‘İkarus’ keyif koltuğu ile babanızı mutlu etme fırsatını kaçırmayın.  


Estetik ve işlevsel tasarıma sahip koleksiyonları ile hayatı kolaylaştıran Kelebek Mobilya; 80. kuruluş yıldönümünde, ‘Babalar Günü’ne özel 80 ‘limited edition’ İkarus berjer üretti. İlk kez 1983 yılında tasarlanan ve o tarihten itibaren tüketicinin beğenisini kazanan İkarus berjeri, ‘Babalar Günü’ için sınırlı sayıda üreten Kelebek Mobilya, dayanıklı ve ekstra ergonomik anti stres koltuğunu ulaşılabilir bir fiyat ile müşterilerine sunuyor. 


Unutulmayacak bir armağan 

Geçmişten günümüze yaşam alanlarının vazgeçilmez parçalarından biri olan berjeri, ‘Babalar Günü’ne özel farklı dokuda bir kumaş tasarlayarak üreten Kelebek, klasikleşen berjer serisi İkarus ile kullanıcının konforlu vakit geçirmesini sağlıyor. İskandinav tarzını yansıtan ve her dönem ilgi gören Kelebek’in babalara özel ürettiği İkarus, 405 TL + KDV fiyatıyla satışa sunuluyor. 


‘Babalar Günü’nde ekstra indirim

Farklı beğeniler için seçkin koleksiyonlar tasarlayan Kelebek’in, şık keyif koltuğuna ‘Babalar Günü’nde mevcut yüzde 15 indirimin üzerine ekstra yüzde 10 indirimle sahip olarak babanıza güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.



Geri Dön