25 / 04 / 2024

kelebek mobilya ürünleri

kelebek mobilya ürünleri

Seçkin koleksiyonlarını çok özel indirimlerle evlere taşımaya devam eden Kelebek, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, tüm mağazalarında geçerli indirim kampanyası ile kaçırılmayacak fırsatlar yaratıyor.

Kelebek Mobilya'da yüzde 50’ye varan indirim fırsatı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, seçkin koleksiyonlarını çok özel indirimlerle evlere taşımaya devam ediyor. Kelebek, tüm bayilerinde geçerli “Yüzde 50’ye varan indirim kampanyası” ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kelebek Mobilya İSMOB 2015’te yerini alıyor!

Türkiye’nin köklü mobilya markası Kelebek, İstanbul Mobilya Fuarı – İSMOB 2015’te, yenilikçi koleksiyonlarıyla fark yaratacak. Özel kokteyl CNR Ekspo'da 27 Ocak'ta saat 13:00'te düzenlenecek.

Kelebek Mobilya Queen ile evinize renk katıyor!

Kelebek Mobilya Queen ile evinize renk katıyor. Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, ahşabın sıcaklığını retro çizgileriyle buluşturduğu yemek takımı Queen ile evinizde uyumlu bir atmosfer yaratıyor.

Kelebek’ten Solis salon takımı konforu evinize getiriyor!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, estetik ve fonksiyonelliğin yanında, rahatlık ve de dayanıklılığı bir arada sunduğu salon takımı ‘ Soli s’ ile konforu evinize getiriyor.

Kelebek Mobilya'dan iddialı çözümler!

Kelebek, yurtiçi ve yurtdışında 8 binden fazla projeye imza attı. Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük. "Yenilikçi tasarımlarımız ve her türlü özel sunduğumuz iddialı çözümlerle, mobilya ve mutfak alanında fark yaratıyoruz dedi.

Kelebek mağazalarında kat kat indirim fırsatı!

Ekim ayı boyunca ‘ilk takımı yüzde 15’, ‘ikinci takımı yüzde 50’ indirimle sunan Kelebek’in cazip kampanyası ile zevkinize ve bütçenize göre evinizi yenileme fırsatını kaçırmayın.

Kelebek Mobilya Kırşehir'de mağaza açtı!

Kelebek Mobilya Kırşehir'de mağaza açtı. 76’ıncı mobilya mağazasının açılışını Kırşehir’de gerçekleştiren Kelebek Mobilya; mağaza sayısını ay sonuna kadar 80’e, yıl sonuna kadar da 95’e çıkarmayı hedefliyor.

Kelebek Mobilya’dan Adıyaman’da yeni mağaza!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konsepti ile Adıyaman’da faaliyete geçirdiği son showroom’u da törenle hizmete açıldı.

Kelebek Mobilya Bolu’da yeni mağaza açtı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konsepti ile Bolu’da faaliyete geçirdiği son showroomu da törenle hizmete açıldı.

Kelebek Mobilya 6 ayda yüzde 80 büyüdü!

Kelebek, Tekirdağ’dan Van’a kadar yurdun dört bir yanında kurduğu mağazalarla, 6 ayda yakaladığı yüzde 80 büyüme oranıyla en hızlı büyüyen mobilya ve mutfak markası oldu.

Kelebek'ten babalara, keyif koltuğu!

Türkiye’nin en köklü markalarından Kelebek Mobilya, 80. yılında ‘Babalar Günü’ne özel ürettiği 80 berjerle, rahatına düşkün babalar için hoş bir sürpriz yaptı. Kelebek'ten babalara, keyif koltuğu...

En baba keyif koltuğu Kelebek’ten!

Türkiye’nin en köklü markalarından Kelebek Mobilya, 80. yılında ‘Babalar Günü’ne özel ürettiği 80 ‘limited edition’ İkarus berjer, rahatına düşkün babalar için hoş bir sürpriz yaptı.

Kelebek’te ekstra indirim fırsatı devam ediyor!

Türkiye’nin köklü markası olan Kelebek Mobilya, mevcut yüzde 15 indirimin üzerine bir de ekstra yüzde 15 indirim daha sağlayarak, müşterilerine çok özel indirim fırsatları sunuyor.

Kelebek, iddialı Türk ve İtalyan tasarımlarıyla yüzde 70 büyüyecek!

Kelebek, yüzde 70 büyüme hedefiyle başladığı 2014 yılına trendleri belirleyen iddialı tasarımlarla girdi. Kelebek Mobilya’nın Türk ve İtalyan tasarımcıları tarafından hazırlanan 3 yeni koleksiyonda “sade” ve “işlevsel” konsepti öne çıkıyor.

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Emirhan tarafından kuruldu.

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Kelebek Mobilya’da bu güne özel yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 Kelebek fiyat listesi

Zarif ve şık döşenmiş evlerin marka değişmez adresi Kelebek Mobilya yüzde 15 indirimli hafta sonu fırsatlarını Pazartesi’ye uzattı. Mobilya arıyorsanız ve halen kararınızı veremediyseniz bu fırsat karar vermeniz için oldukça etkili olabilir. İşte indirimli Kelebek ürünleri

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

LLeydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu. Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu.

kelebek mobilya ürünleri Haberi

kelebek mobilya ürünleri

Kelebek, tüm köşe takımlarını, mevcut yüzde 50’ye varan indirime ek, yüzde 10 indirimle sunuyor.


Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek; mevcut ‘Yüzde 50’ye varan indirim kampanyası’nın üzerine, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel ekstra ‘Yüzde 10 indirim’ daha yaparak, kadınların ‘köşe takımı’ hayallerini gerçekleştiriyor.  


Kadınların dört köşe olacağı bir teklif

Evini zevkine ve bütçesine göre baştan aşağı donatmak isteyenler için çok cazip seçenekler sunan Kelebek Mobilya; birbirleriyle kombine olabilen yemek odası, yatak odası, salon takımları, kitaplıklar, köşe koltuk, TV ünitesi, sehpa ve berjer modellerini sürpriz fiyatlarla müşterileri ile buluşturuyor. Birçok üründe ‘yüzde 50’, ‘yüzde 40’ ve ‘yüzde 30’ gibi değişen oranlarda indirimler uygulayan Kelebek, tüm köşe takımlarını, kadınlara özel ekstra ‘yüzde 10’ indirim kampanyasıyla sunuyor. 


Mobilyada farklılık arayarların...