18 / 04 / 2024

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli ödeme planı!

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli ödeme planı!

Firma: Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya

Proje: Ve Güneşli

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli ödeme planı kapsamında 1 yıl boyunca peşinat ve aylık taksit ödemesi yapılmıyor. Ve Güneşli Evleri projesinde dairelerin fiyatları 179 bin liradan başlıyor...




Ve Güneşli Evleri projesi Keleşoğlu İnşaat, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya tarafından hayata geçiriliyor. Keleşoğlu İnşaat  Ve Güneşli  ödeme planı bilgisinden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.


Ve Güneşli Evleri projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Ve Güneşli Evleri projesinde bloklar 8 - 11 ve 12 katlı olarak tasarlandı. Ve Güneşli Evleri projesinde konutların satış fiyatları 179 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


6 bin metrekare yeşil alanın olduğu Ve Güneşli Evleri projesi içerisinde dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli ödeme planı!


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli ödeme planı kapsamında yüzde 35 peşinat ödemesi için senet imzalandıktan sonra, peşinat ve aylık taksitler 12 ay sonra konut teslimlerinde başlıyor. Ve Güneşli Evleri projesi 32 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Ve Güneşli Evleri projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Ve Güneşli Evleri projesinde konutların büyüklükleri 42 metrekare ile 138 metrekare arasında değişiyor.


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Evleri projesinde konut teslimlerinin 2014 yılı Kasım ayında yapılması hedefleniyor. Ve Güneşli Evleri tanıtım ofisi ile 0212 444 80 83 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.



Ve Güneşli nerede?

Ve Güneşli adres : Mimar Sinan Cad.  No: 21 Güneşli/İSTANBUL



Ve Güneşli iletişim

Telefon : 0212 444 80 83

Web adresi: www.vegunesli.com


projeye sor



Geri Dön