19 / 04 / 2024

ve güneşli adres bilgileri

ve güneşli adres bilgileri

Ve Güneşli adres bilgileri ile ilgili detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli ödeme planı!

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli ödeme planı kapsamında 1 yıl boyunca peşinat ve aylık taksit ödemesi yapılmıyor. Ve Güneşli Evleri projesinde dairelerin fiyatları 179 bin liradan başlıyor...

Ve Güneşli adres bilgileri!

Ve Güneşli adres bilgileri, telefon numarası ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ve Güneşli Evleri Depar Teknik Yapı, Teleset Mobilya, Keleşoğlu İnşaat imzasını taşıyor...

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Ve Güneşli ödeme planı!

Toplam 214 adet daireden meydana gelen Ve Güneşli projesinde son 52 daire kaldı. Proje İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. İşte Ve Güneşli ödeme planı...

Greenist Güneşli adres!

Toplam 174 adet daireden meydana gelen Greenist Evleri'nde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. Greenist Güneşli adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Basın Ekspres aksı ve Güneşli, İstanbul'un en gözde ofis bölgesi olacak!

Hızla gelişen İstanbul gayrimenkul piyasasında, Avrupa yakasının en dikkat çeken ve en hızlı gelişen bölgelerinin başında Basın Ekspres aksı ve Güneşli geliyor.

Güneşli Nurol Park adres bilgileri!

9 blok şeklinde yükselen proje toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşuyor. Güneşli Nurol Park adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor.

Nurol Park Güneşli adres!

Nurol Park Güneşli adres bilgisi detayları haberimizin içinde yer alıyor. Projede konut teslimlerinin 2016 Şubat'ta yapılması öngörülüyor.

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi açıldı!

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi, İbrahim Halil Babacan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Güneşli'de açıldı.

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres!

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli Evren Mahallesi'nde yer alıyor. Projede daire fiyatları 418 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres!

Toplam 232 adet konut ve 4 adet ticari ünitenin bulunduğu proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli hattında yükseliyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor.Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri olarak İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de yükseliyor.

Corner Life Güneşli adres!

Ödemelere göre banka kresi kullanılabilen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Corner Life Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yükseliyor.

Sur Yapı Güneşli ve Sultanbeyli’de 550 milyon liralık iki projeye başlayacak!

Sur Yapı, Güneşli ve Sultanbeyli’de 550 milyon liralık iki yeni projeye başlıyor. Aynı yerlerde daha önce proje geliştiren firma, müşterilerinden gelen talep üzerine yeniden bu bölgelere girdi

Sur Yapı'dan Güneşli ve Sultanbeyli'ye yeni proje!

Sur Yapı, Güneşli ve Sultanbeyli'yi radarına aldı. Toplam 550 milyon liralık yatırım yapacaklarını açıklayan Altan Elmas, "Bölgede çok talep vardı, yeni yatırım planladık" dedi..

ve güneşli adres bilgileri Haberi

ve güneşli adres bilgileri


Ve Güneşli projesi Güneşli Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Proje Teleset Mobilya, Depar Teknik Yapı ve Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Ve Güneşli adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Ve Güneşli adres bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Depar Teknik Yapı ve Güneşli Projesi 3 blok halinde yükseliyor. Proje 32 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


214 konut ile ticari ünitelerin yer aldığı Ve Güneşli 'nin sosyal alanları arasında; fitness center, yüzme havuzu ve sauna bulunuyor. Projenin Kasım 2014 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Ve Güneşli Evleri satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Ve...