18 / 04 / 2024

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi! 267 bin TL'ye!

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi! 267 bin TL'ye!

Firma: Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya

Proje: Ve Güneşli

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler 2014 senesinin Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek



Ve Güneşli projesi, Teleset Mobilya, Depar Teknik Yapı ve Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Keleşoğlu İnşaat  Ve Güneşli  Projesi'nde toplam 3 blok yer alıyor. 


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi, Güneşli Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi'nin toplam arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlendi. 


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi! 267 bin TL ye!


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi'nde bloklar 8-11 ve 12 katlı tasarlandı. 


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi kapsamında stüdyo konutların tamamı satıldı. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi sosyal alanlarında yüzme havuzu, fitness center ve sauna bulunuyor. 


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi'nde konutların alanları 42 metrekare ile 138 metrekare arasında değişiyor. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi'nde 214 konut ile ticari üniteler bulunuyor. 


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi satış fiyatları 267 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi teslim tarihi 2014 Kasım olarak planlanıyor. 


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi ulaşım: Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli adres bilgileri: Mimar Sinan Cad.  No: 21 Güneşli/İSTANBUL


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi iletişim

Telefon : 0212 444 80 83

Web adresi: www.vegunesli.com


projeye sor



Geri Dön