19 / 04 / 2024

keleşoğlu inşaat ve güneşli projesi

keleşoğlu inşaat ve güneşli projesi

Ve Güneşli adres bilgileri ile ilgili detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi! 267 bin TL'ye!

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler 2014 senesinin Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek

Ve Güneşli ne zaman teslim!

İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar'a bağlı Güneşli'de hayata geçirilen Ve Güneşli ne zaman teslim sorusunun yanıtı merak edenler için 2014 yılının Kasım ayı olarak bildiriliyor...

Ve Güneşli Evleri satılık!

Ve Güneşli Evleri satılık daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Ve Güneşli'de 3 blok bulunuyor

Ve Güneşli Evleri ulaşım!

Ve Güneşli Evleri ulaşım bilgileri adresli ve de krokili bir şekilde haberimizin içinde yer alıyor. Güneşli'de yükselen Ve Güneşli Evleri projesi kapsamında 214 konut bulunuyor

Ve Güneşli satılık!

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli projesi, İstanbul Avrupa yakası Güneşli bölgesinde yaşama geçiriliyor. Dairelerin satış sürecine devam edilen Ve Güneşli satılık daire fiyatları 198 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli!

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Evleri' nde konutların fiyatları 198 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Keleşoğlu İnşaat' ın Ve Güneşli Konutları' nda teslimlerin Kasım 2014' te yapılması planlanıyor...

Ve Güneşli Evleri teslim tarihi!

Ve Güneşli Evleri teslim tarihi 2014 yılının Kasım ayı olarak belirtiliyor. Ve Güneşli Evleri projesi 179 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ve Güneşli Evleri projesi 214 konuttan oluşuyor...

Teleset Mobilya Ve Güneşli satılık!

Teleset Mobilya Ve Güneşli satılık konut fiyatlarına göre 1 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 249 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projedeki konutlar Kasım 2014'te teslim edilecek

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli fiyat listesi!

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli fiyat listesi kapsamında minimum fiyat 179 bin lira olarak belirlendi, projede stüdyo 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Ve Güneşli Evleri nerede?

Ve Güneşli Evleri nerede sorusunun yanıtı olarak; İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Güneşli, Mimar Sinan Caddesi belirlendi

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Taylan Ahlatçıoğlu ve Mert Ahlatçıoğlu ortaklığında kuruldu.

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Karamanlıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karamanlıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Karamanlıoğlu tarafından kuruldu.

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Araçoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Araç tarafından kuruldu. 

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

keleşoğlu inşaat ve güneşli projesi Haberi

keleşoğlu inşaat ve güneşli projesi


Ve Güneşli projesi Güneşli Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Proje Teleset Mobilya, Depar Teknik Yapı ve Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Ve Güneşli adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Ve Güneşli adres bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Depar Teknik Yapı ve Güneşli Projesi 3 blok halinde yükseliyor. Proje 32 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


214 konut ile ticari ünitelerin yer aldığı Ve Güneşli 'nin sosyal alanları arasında; fitness center, yüzme havuzu ve sauna bulunuyor. Projenin Kasım 2014 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Ve Güneşli Evleri satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Ve...