20 / 04 / 2024

Keller Williams Türkiye, beşinci şubesini Bağdat Caddesi'nde açtı!

Keller Williams Türkiye, beşinci şubesini Bağdat Caddesi'nde açtı!

Görkemli bir açılış ile Bağdat Caddesi Bölge Müdürlüğü’nü faaliyete geçiren Amerikan gayrimenkul devi, son iki ayda üçüncü, toplamda ise beşinci bölge müdürlüğünü açmanın mutluluğunu yaşıyor.



Geçen yıl Türkiye gayrimenkul pazarına giren Keller Williams, ülkemizde hızla büyümeye devam ediyor. Görkemli bir açılışla Bağdat Caddesi Bölge Müdürlüğü’nü faaliyete geçiren Amerikan gayrimenkul devi, son iki ayda üçüncü, toplamda ise beşinci bölge müdürlüğünü açmanın mutluluğunu yaşıyor.


“Danışmanlar tarafından danışmanlar için” felsefesini benimseyen Keller Williams, Bağdat Caddesi’nde faaliyet gösterecek KW Cadde Bölge Müdürlüğü’nü hizmete açtı. İstanbul gayrimenkul piyasasının en gözde semtlerinden birinde kapılarını açan şirket, adı son zamanlarda sık sık “kentsel dönüşüm” haberleriyle anılan bölgede konut alıp satmak isteyen vatandaşlara uzman kadrosuyla danışmanlık yapacak.


İki ayda üçüncü bölge müdürlüğünü açtı


Geçen ay  Ankara  Çayyolu ve İstanbul Çekmeköy’de bölge müdürlükleri açan Keller Williams, bu hafta da Cadde Bölge Müdürlüğü’nü faaliyete geçirerek son iki ayda üçüncü, toplamda ise beşinci bölge müdürlüğünü açmış oldu. Keller Williams, önümüzdeki günlerde  İzmir  Karşıyaka’da ve Bornova’da iki bölge müdürlüğü daha açacak. Amerikan gayrimenkul devi, yıl sonuna kadar Türkiye’de 12 bölge müdürlüğü ile 350 danışmana ulaşmayı hedefliyor.


Kentsel dönüşüm konusunda uzmanlık


ABD’den gelen Keller Williams Global Operasyon Direktörü (COO) Bryon Ellington’ın ve yüzlerce davetlinin katılımıyla hizmete giren KW Cadde Bölge Müdürlüğü’nün açılışında konuşan KW Cadde Takım Lideri Sanlı Atalay, Bağdat Caddesi’nde 16 yıldan fazla bir deneyime sahip olduklarını belirterek gerek Yeni Tüketici Yasası ile konut alım satımında yapılan değişiklikler gerekse de kentsel dönüşüm konularında Bağdat Caddesi sakinlerine danışmanlık vereceklerinin altını çizdi.


“Farklı bir deneyim”


Bağdat Caddesi açılışına katılan davetlilerin Türkiye'nin henüz tanışmadığı bir gayrimenkul danışmanlık  konseptiyle karşılaştıklarını vurgulayan Sanlı Atalay, Keller Williams’ın farkını şöyle anlattı: “Keller Williams sistemi, klasik bir emlak ofisi sisteminden birçok anlamda farklılık gösteriyor. Çalışma masalarının dinamikliği, ofisin içerisindeki tasarımlar, çalışanlarımızım enerjisi, bir tarafı Cadde’ye bir tarafı Kalamış Marina'ya bakan ofisimizin konumu, Keller Williams’ın benzersiz teknolojisi, kültürü, felsefesi, eğitimi, koçluk sistemi ve modelleri ile hem danışmanlarımıza hem de müşterilerimize farklı bir deneyim yaşatacağız. Açılış gününde bile konuklarımız tüm bunları kısa da olsa deneyimleme şansını buldu. Aldığımız tepkiler çok olumlu ve gurur verici. Bizim için önemli olan danışmanlarımızın mutlu ve başarılı olmasıdır. Keller Williams kültüründe her şey, A’dan Z'ye danışmanlar için tasarlandı. Biz de bu kültürün bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyız.”



Geri Dön