19 / 04 / 2024

Benetton ekimde Bağdat Caddesi'nde mağaza açacak!

Benetton ekimde Bağdat Caddesi'nde mağaza açacak!

Benetton Türkiye, Türkiye'deki en büyük ikinci mağazasını ekim ayında Bağdat Caddesi'nde açacak. Benetton, diğer önemli bir mağazasını da geçen ay Nişantaşı'nda açmıştı



Benetton Türkiye; küresel krizin etkilerini gösterdiği 2009 yılında, Türk pazarına girdiği 1985'ten bu yana gerçekleştirdiği en büyük iki projeyi hayata geçiriyor. Yapılan açıklamaya göre projelerden ilki olan ve Temmuz ortasında açılan yeni Nişantaşı mağazası, 700 metrekarelik net satış alanıyla Türkiye'nin en büyük ikinci Benetton mağazası olma özelliğini taşıyor.

EKİM'DE BAĞDAT CADDESİ'NDE

Ekim ayında açılması planlanan ve iç-dış konsepti ünlü mimar Piero Lissoni tarafından tasarlanan Bağdat Caddesi mağazası ise sadece Benetton Türkiye'nin değil, uluslararası Benetton'un 2009 yılında hayata geçirdiği en önemli proje olarak görülüyor. Benetton Türkiye Genel Müdürü Zeynep Selgur; Nişantaşı mağazasına 300 bin dolarlık yatırım yaptıklarını belirterek, "Bağdat Caddesi mağazamız, Benetton'un, 2009 yılı içerisinde uluslararası alanda hayata geçirdiği en önemli ve en büyük proje diyebiliriz" dedi.
Yenişafak

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Benetton 2009'un en büyük yatırımını Türkiye'yi yaptı
Benetton Türkiye, küresel krizin etkilerini gösterdiği 2009 yılında, Türk pazarına girdiği 1985'ten bu yana gerçekleştirdiği en büyük iki projeyi hayata geçiriyor

Benetton Türkiye, küresel krizin etkilerini gösterdiği 2009'da yatırıma ara vermedi. Şirket, Türk pazarına girdiği 1985'ten bu yana gerçekleştirdiği en büyük iki projeyi hayata geçiriyor. Ekim ayında açılması planlanan ve iç-dış konsepti ünlü mimar Piero Lissoni tarafından tasarlanan Bağdat Caddesi mağazası ise sadece Benetton'un 2009 yılında hayata geçirdiği en önemli proje olarak görülüyor.

300 bin dolar yatırım yapıldı
Benetton Türkiye Genel Müdürü Zeynep Selgur, "012, Benetton ve Sisley markalarını aynı çatı altında toplayan Nişantaşı mağazamızda müşterilerimize rahat bir alanda alışveriş vaat ediyoruz. Üst üste konmuş küplerden oluşan ilginç ve çağdaş tasarımıyla Benetton'un yeni yüzü olacak mağazanın, Bağdat Caddesi'ne yeni bir kimlik ve hava getireceğine inanıyorum" diye konuştu.
Vatan


Geri Dön