20 / 04 / 2024

Kemal Kılıçdaroğlu malvarlığını güncelledi!

Kemal Kılıçdaroğlu malvarlığını güncelledi!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2018 yılına ait mal beyanını dün TBMM Başkanlığı’na sundu.



Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu malvarlığı beyannamesini güncelledi. Daha önceki beyanında bulunan Balıkesir Burhaniye’deki evi yeni listede yer almadı. Kılıçdaroğlu'nun 2018'a ait mal beyanına göre, Ankara'da Balgat'ta 142 bin lira, Akyurt'ta 57 bin lira, Tunceli'de ise 75 bin lira değerinde üç konutu ve 1997 yılında  üye olduğu iki ayrı kooperatif bulunuyor. 
Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayrıca toplam “edinme değeri” 2 bin 733 lira olan 8 adet resim tablosu bulunuyor. Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun ise bir adet pırlanta yüzüğü mal beyanında bulunuyor. Mal beyanında, Kemal Kılıçdaroğlu ve eşine ait özel taşıt bilgisi ise yer almıyor.

ÖZTRAK’TAN AÇIKLAMA

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Borç aldığını mülk sattığını tazminatları da borçla sattığı mülkün parasıyla ödediğini göreceksiniz” diye konuştu. Faik Öztrak’ın, Kılıçdaroğlu’nun hakkında açılan davalardaki tazminatları ödemek için aldığını söylediği borçlar da bildirimde yer aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu malvarlığını güncelledi!

Kemal Kılıçdaroğlu malvarlığını güncelledi!


Geri Dön