24 / 04 / 2024

Kemal Ünlü: Aktekke köyünde spor eğitim alanı kuracağız!

Kemal Ünlü: Aktekke köyünde spor eğitim alanı kuracağız!

CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Ünlü, seçim gezilerine devam ediyor. Aktekke köyünde vatandaşları ziyaret eden Ünlü, "Aktekke sınırları içinde Bafraspor’a alt yapı kazandıracak Bafralılara hizmet verecek spor eğitim alanı kuracağız." dedi...




CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Ünlü, seçim gezilerine devam ediyor. Aktekke köyünde vatandaşları ziyaret eden Ünlü, "Aktekke sınırları içinde Bafraspor’a alt yapı kazandıracak Bafralılara hizmet verecek spor eğitim alanı kuracağız." dedi.


Karaköy harasındaki talanı genel başkan yardımcıları Prof. Dr. Haluk Koç’un meclisteki mücadelesiyle geçici de olsa durdurduklarını dile getiren Ünlü, "Buradaki talanı tamamen bertaraf edip Karaköy'de köylümüze gerçek üreticiye dağıtacağımız topraklarda üretilen ürünlerle et kombinesi kurarak halkın malını halka geçim kaynağı olarak sunacağız. 30 Mart bir milattır seçimlerden hep birlikte galip çıkacağız ve benim hemşerilerim ‘doğdukları yerde doyacaklar' içte bütün uğraşlarımız bunun için. Bafra’nın çiftçisi’de, kamyoncusu da , nakliyecisi de, esnafı da, Bafralı hemşerilerim olacak." dedi.


Ünlü şöyle konuştu: "Her yerde söylüyorum, önemli olan üretimdir. Üretime dayalı olmayan hiçbir şeyin yaşama imkanı yoktur. Seçim dönemine kadar 5 yıl ortada olma, Bafra'yı 10 senedir senin ikdidarın yönetsin sıfıra sıfır elde hiçbir şey yok, şimdi açılış düzenle, köylere refah vaadet, neredeydiniz 10 yıldır. Bu talan ve yolsuzluk çemberinde siz neredesiniz. AKP bu durumdan ne mahşeri vicdanlardan, ne de mahşeri hesaplaşmadan kurtulamazsınız. Bafra'da üretime dayalı, insan odaklı belediyeciliği hep birlikte kuracağız ve Bafra’yı hep birlikte yöneteceğiz." 



Bugün


Geri Dön