19 / 04 / 2024

Tuğçe Güder'in Masal Köyü'nde 127 bin dolara!

Tuğçe Güder'in Masal Köyü'nde 127 bin dolara!

Yalova'da hayata geçirilen ekolojik konut projesi Masal Köyü'nde fiyatlar 127 bin dolardan başlıyor



Manken Tuğçe Güder'in eşi Uğur Karas'ın Yalova'da inşa ettiği ekolojik konut projesi Masal Köyü, 55 villadan meydana geliyor. Villaların 21 adedi satılmış bulunuyor.

Alanları 100 metrekare ile 140 metrekare arasında değişen villalara ilgi gösterenler arasında spor ve sanat camiasından ünlü isimler de bulunuyor.

Masal Köyü'nde fiyatlar 127 bin dolar ile 160 bin dolar arasında değişiyor. Yüzde 30 peşin, yüzde 30 teslimde ve kalan yüzde 40, 6 ayda vade farksız ödenebiliyor.

Projede ilk etapta teslimler başladı. 2'nci etap ise Haziran sonu satışa çıkacak.

Proje, yaşamın başladığı evlerde, ev sahiplerinin diğer evlerin yapımından rahatsız olmayacağı şekilde tasarlanıyor.

Yalova merkeze 8 kilometre uzaklıkta bulunan Masal Köyü'nde doğal yüzme havuzu, ırmak, gölet, çim futbol sahası, meditasyon alanları, çocuk oyun alanları, hobi atölyeleri yer alacak. Konutlar kerpiçten ve maden ocaklarından getirilen taşlarla yapılıyor. Projede hayat tamamen doğal ve organik yaşanacak.

Konutlar yaz kış sıcak su ihtiyacını ve elektrik enerjisini kendi üretecek. Masal Köyü'nde yiyecek ihtiyacı organik olarak karşılanacak. Yetiştirilen tahıllardan değirmende un ve fırında ekmek üretilecek. Yaz kış sebze bahçesi olacak. Çeşitli meyve ağaçlarının yanı sıra, ıhlamur, fındık ve ceviz ağaçları, üzüm bağları yer alacak. Site içinde arı kovanları, inekler, koyunlar, atlar, tavşanlar, sincaplar, tavus kuşları, ördek ve kuğular olacak.

www.masalkoyu.com

[email protected]

0226 837 15 75

 


Geri Dön