24 / 04 / 2024

Kemalpaşa Kültür, Sanat ve Spor Merkezi yıl sonunda tamam!

Kemalpaşa Kültür, Sanat ve Spor Merkezi yıl sonunda tamam!

Kemalpaşa Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla yaptırdığı Kültür, Sanat ve Spor Merkezi projesinin yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.




Kemalpaşa Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla yaptırdığı Kültür, Sanat ve Spor Merkezi projesinin yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Yaklaşık 8 milyon TL'ye mal olması planlanan merkezin içerisinde, 3 adet 400 kişi kapasiteli sinema salonu, fitness ve spor merkezi, kreş, kültür sanat akademisi, kütüphane ve 500 kişi kapasiteli konferans salonu da yer alıyor.


Yıl sonunda açılacak 


Geçen yıl ekim ayında temeli atılan projenin sona doğru geldiğini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Görevi devraldığımız zaman belediyemizin banka ve işçilerine borcu vardı. Belediyenin bütçesi ise yatırıma uygun değildi. Biz mali yapımızı disipline ederek, böylesi önemli bir projeyi hayata geçirecek kaynağı ortaya çıkardık. Bu sayede de geçtiğimiz Ekim ayında merkezin temelini attık. Toplam 3 kattan oluşan merkezimizi, yıl sonuna kadar vatandaşlarımızın kullanımına açmayı hedefliyoruz. İlçemizin sosyal hayatını köklü şekilde değiştireceğine inanıyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu. Birçok projeye imza attıklarını ve atmaya devam edeceklerini dile getiren Uğurlu, "Bizim için önemli olan sanayisi ve irili ufaklı işletmeleriyle İzmir'in en hızlı ve istikrarlı bir şekilde gelişen ilçesi olan Kemalpaşa'da yaşayan insanların yaşam standartlarını yükseltmek ve Kemalpaşa'yı parmakla gösterilen bir ilçe yapmak" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön