27 / 04 / 2024

Eskişehir Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açılıyor!

Eskişehir Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açılıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi, 27 Aralık Cuma günü Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ve ünlü sanatçı Fatih Erkoç’un vereceği konserle açılıyor...




Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin tarafından yaptırılan Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi, 27 Aralık Cuma günü ünlü sanatçı Fatih Erkoç’un vereceği konserle açılıyor.


Bin 200 kişilik çok amaçlı salonu, sanat galerileri ve çok katlı otopark alanı başta olmak üzere her şeyi ile örnek bir tesis olan Atatürk Kültür sanat ve Kongre Merkezi, Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın 27 Aralık Cuma günü vereceği muhteşem bir konserle açılacak. Fatih Erkoç’un solist olarak katılacağı konserin orkestra şefliğini ise Ender Sakpınar yapacak.


Teknolojinin tüm yeniliklerini bir araya getiren, her türlü ulusal ve uluslararası kongre, seminer, toplantı, konferans ve kültürel etkinliğin düzenlenmesine olanak sağlayacak olan kongre merkezinin, kullanım açısından mükemmel bir mimariye ve teknik altyapıya sahip olduğu belirtiliyor. Merkezde, döner sahnesi, orkestra çukuru ile büyüyüp küçülebilen sahneye bulunuyor. Merkezde ayrıca, bin 200 kişi kapasiteli büyük bir izleyici salonu, 6 sanat galerisi, 3 adet fuaye alanı, 5 adet sanat çalıştay odası, engelli ziyaretçiler için rampa ve özel asansörler ve çok katlı kapalı bir otopark da bulunuyor.


Maraş Gündem


Geri Dön