23 / 04 / 2024

Kemer Çamyuva İstiklal Caddesi yeni çehresine kavuşuyor!

Kemer Çamyuva İstiklal Caddesi yeni çehresine kavuşuyor!

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamyuva Mahallesi İstiklal Caddesi'nin çehresini yeniliyor. Kemer halkına yeni bir hizmet kazandırmak için çalışmalarda bulunuluyor.



Antalya Kemer Çamyuva Mahallesi'nde inşa edilen ve yapımı süren çalışma alanında incelemelerde bulunan Başkan Necati Topaloğlu'na, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Fen İşleri Müdürü Baki Yalın ve Kemer Belediyesi Çamyuva Mahalle sorumlusu Özgür Şahin eşlik etti. İstiklal Caddesi'nde şu anda devam eden yol yapım çalışmaları kapsamında alt ve üst yapı çalışmaları tamamlandı.

HİZMET YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

Yol kaplama çalışmalarının hızla sürdüğünden bahseden Başkan Necati Topaloğlu, “İstiklal Caddesindeki yaklaşık 19 metre genişliğinde ve 1 kilometre uzunluğunda yol yapım çalışması devam ediyor. Daha önce alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladık. Hizmet yapmaya devam ediyoruz. Başka söz söylemeye gerek yok. Önceki dönemle kıyasladığımızda yaptığımız işler ortada. Biz işimizi yapmaya devam ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin" diye konuştu. 
 


Geri Dön