18 / 04 / 2024

Kemer Kentsel Tasarım Projesi 1.5 ayda tamamlanacak!

Kemer Kentsel Tasarım Projesi 1.5 ayda tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada, Kemer ilçesi Liman Caddesi’nde 5 ayda tamamlama söz verdikleri kentsel tasarım projesini Türkiye rekoruna imza atarak, 1,5 ay önce bitireceklerini söyledi.



 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç ve AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ile birlikte yıllardır hizmete ve yatırıma hasret kalan 1980’lerden kalma Kemer’i 2020 modele dönüştürecek Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını inceledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Antalya Atatürk Caddesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını denetleyen Türel, ardından ilçe merkezini bambaşka bir görünüme kavuşturacak, esnafın yüzünü güldürecek Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi’ni inceledi. Söz verilen tarihten 1.5 ay önce tamamlanması planlanan proje ile ilgili bilgi alan Başkan Türel, esnafı ziyaret etti. Esnafa, sabırları için teşekkürlerini sunan Türel, görüş ve önerileri dinledi.

Kemer’i taş devrinden kurtardık

Kemer girişinde devam eden sıcak asfalt çalışması hakkında da açıklamalar yapan Başkan Türel, “Malum kilit taşı ile Kemer’in içerisine giriş, zaman zaman Kemer’de taş devri esprilerine neden oluyordu. Kemer taş devrini tamamlasın dedik. Benim tabirimle kaymak gibi yol dediğimiz sıcak asfaltla Kemer’in girişini düzenledik. O çalışmayı da tamamladık. 1 haftaya kadar bordürleri de tamamlanır” diye konuştu.


Geri Dön