27 / 04 / 2024

Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında sürdürdüğü çalışmalar tamamlandı. 



Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kemer’in yaz aylarındaki en işlek ve renkli caddesi olan Liman Caddesi'nin yenilenerek, turizme önemli katkı sağlaması ve esnafın yüzünü güldürmesi için Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan proje tamamlandı. Kent mobilyalarının montajı gibi son rötuşlar gerçekleştiriliyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kısa bir süre önce çalışmaları yerinde incelemiş ve ‘Türkiye rekoruna imza atarak, kısa bir sürede projeyi tamamlayacağız. Yeni sezona Kemer’i bomba gibi hazırlamış olacağız. Kemer 2020 model olacak’ demişti.

Renkli ve konforlu cadde

Caddedeki düzenleme çalışmaları da tamamlandı. Kemer’e modern bir kimlik ve vizyon kazandıracak olan proje kapsamında Liman Caddesi'nin başından sonuna kadar süs havuzu, dinlenme alanları, zemin yenilemesi, kolon kaplamaları, binaların cephe boyaları ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirildi. Caddenin alt yapısı yenilenirken, zemin doğal taşlarla kaplandı. Caddeyi daha güzel bir görünüme kavuşturmak için yeşil alan çalışması yapıldı.


Geri Dön