29 / 03 / 2024

Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi başladı!

Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilen "Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında, Küpçüler Kavşağı'nda yenileme çalışması başlatıldı.



Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yaptığı yazılı açıklamada, kavşakta hayata geçirilecek çalışmaların ardından Mehmet Akif ve Küpçüler caddeleri arasındaki geçişlere modern çözüm üreteceklerini belirtti. 


Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Oktar, düzenlemeyle birlikte trafik güvenlik ve akışına yönelik önemli bir hizmeti hayata geçireceklerini vurguladı. 


Oktar, Sakarya Caddesi'nde başlatılan çalışmaların etaplar halinde hayata geçirildiğini kaydederek, şunları bildirdi: "Proje kapsamında Yeni Cami ve Patates Hali kavşaklarındakiçalışmalarımızı tamamladık. Kısa süre önce de Adnan Menderes Caddesi'nde gerekli iyileştirme çalışmalarımızı başlattık. Bölgedeki betonlama ve taş bordür çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah caddenin kuzey bölgesindeki çalışmalarımızı kısa süre içerisinde sonlandıracağız. Küpçüler Kavşağı'nda yaya yolları, kaldırım ve orta refüj çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Modern aydınlatma sistemi ve çevre düzenlemeleri ile birlikte Küpçüler Kavşağı yeni yüzüyle büyük beğeni kazanacak. Şehrimize hayırlı olsun." 


Tünaydın


Geri Dön