20 / 04 / 2024

Kemer Tac'ün Nisa Resort hizmete açıldı!

Kemer Tac'ün Nisa Resort hizmete açıldı!

Kemer’de 36 bin metrekare alanda muhafazakar kesime hitap eden 5 yıldızlı 'Tac’ün Nisa Resort' hizmete girdi. Azeri işadamı Rauf Memedov, "Türkiye'de alternatif tatil konseptine Tac’ün Nisa ile giriş yaptık. Yenileri de gelecek" dedi.



Türkiye’de son yıllarda muhafazakar kesim için tatil imkanları arttı. Muhafazakar hayat tarzına sahip vatandaşlara ve İslam ülkelerinden gelen turistlere hizmet vermeye başlayan 5 yıldızlı Tac'ün Nisa Resort, Kemer'in en büyük 'aile oteli' oldu. Tekirova beldesinde 36 bin metrekare üzerine kurulu Tac'ün Nisa Resort'da 7 bin metrekare alan kadınların rahatlıkla tatil yapabilmesi ve denize girebilmesi için ayrıldı. Azeri işadamı Rauf Memedov, Türkiye'de alternatif tatil sektörüne Tac'ün Nisa markasıyla Kemer'de 5 yıldızlı bir otelle giriş yaptıklarını belirterek, "Türkiye'de turizm yatırımlarında bulunmaktan çok mutluyum. Daha önce de birkaç otelle görüşmelerimiz olmuştu ama kısmet bu dönemeymiş.  Türkiye'de kriz var söylemlerine inanmıyorum. Komşu ülkelere bakıldığında, Türkiye gül bahçesi gibi. Bunu bizim gibi işadamlarının dışarıdan görmesi çok daha kolay" dedi. 


2 TESİSLE GÖRÜŞÜYORUZ 

Alternatif turizmde orta gelir düzeyindeki vatandaşların bütçelerine uygun deniz kenarı 5 yıldız otellerin boşluğunu gördüklerini beliren Memedov, "Şu anda bu plana uygun hareket ediyoruz. 2 tesisle daha görüşmelerimiz devam ediyor, inşallah en yakın sürede bunları da bünyemize katmak niyetindeyiz" diye konuştu. 


Mitolojik dağların etekleri

Memedov,  "Tekirova'da, çam ağaçlarıyla çevrili mitolojik dağların eteklerinde, 3 adalar manzaralı, eşsiz bir koyda yer alan, özel olarak tasarlanmış beş yıldızlı geniş odalarıyla Tac'ün Nisa Resort ailelerimize doğanın tüm nimetlerini sunuyor" dedi.


Akşam 


Geri Dön