19 / 04 / 2024

Kenan Kalı: İzmir'de konut açığı var!

Kenan Kalı: İzmir'de konut açığı var!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut sektörünü değerledi. Kalı, bölgede konut açığının devam ettiğini belirtti.



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut açığının sürdüğünü ve grup olarak nitelikli projeler üretmek için çalıştıklarını söyledi. 


Kalı, giderek sayısı artan konut projelerine ev sahipliği yapan Bornova'da yer alan Park MyVia 414'te kurulan 10 bin metrekareden fazla bahçe ve teras alanına sahip alışveriş merkezine İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiğini ifade etti. 


Bölgenin genç nüfusunun beklentilerine uygun olarak çarşı konseptini geliştirdiklerini kaydeden Kalı: 

"Uluslararası ve yerel markaların buluştuğu Park MyVia 414, bölgenin beklentilerine uygun olarak, restoran, kafe ve bistrolardan oluşan konseptiyle önemli bir buluşma merkezi heline geldi. Park MyVia 414'te özellikle; genç nüfusun ve öğrencilerin keyifli vakit geçirebilecekleri sosyal yaşam alanlarına yer verdik. Çarşı alanında Starbucks, Alsancak Unlu Mamuller, Avni Bistro Cafe, Ayaküstü Cafe, Big Yellovv Taxi, Bisquitte, Cezve, Coca Cola Bölge Müdürlüğü Ofisi, Kampana Balıkçı Meyhanesi, Kumrucu Şevki, Pub Locale, Midye Mania, Müdavim Pide, Müdavim Steak House, Pizza Locale, Sir VVinston Cafe, Beefalo Steak House, Vodafone ve Zero Coffee gibi önemli markalar yer alıyor" diye konuştu. 


Üniversite, kolej, hastane ve sanayi kuruluşlarım barındıran önemli bir merkez halinde olan Bornova'da yatırımlarım sürdürdüklerini belirten Kenan Kalı, yapımı tamamlanan MyVia Bornova, Park MyVia 414 ve MyWay Bahçe'nin yaraşıra yapımı devam eden MyWay Fest ve Terrace projeleriyle de ilgi görüldüğünü söyledi.



Yenigün


Geri Dön