18 / 04 / 2024

Kentplus Kadıköy Fikirtepe'de Emay İnşaat imzasıyla yükseliyor!

 Kentplus Kadıköy Fikirtepe'de Emay İnşaat imzasıyla yükseliyor!

Firma: Emay İnşaat

Proje: Kentplus Kadıköy

Bugün Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşen yıkım töreninde, Kadıköy Fikirtepe bölgesinde Emay İnşaat'ın gerçekleştireceği Kentplus Kadıköy projesinin son binası da yıkılarak, yeni bir yaşamın startı verildi.




Kentplus Ataşehir, Mimarsinan, Kartal, Centrium, Newport, Brandium Ataşehir, Pleon Sportivo’nun kurucusu Emay İnşaat; göz kamaştırıcı yeni projesi “Kentplus Kadıköy” ile İstanbul’un merkezinde.. Kentsel dönüşüm bölgesinin gözbebeğinde….


Kentsel Dönüşümün simgesi haline gelen Fikirtepe’de,  Emay İnşaat  1 yıl süren hazırlık sürecinde 132 adet parselde 530 kişi ile sözleşme imzalayarak özel sektör tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşümde bir ilke imza attı. Anlaşmaları yapılan bütün binalardan taşınmalar bitti, yıkımları tamamlandı. Proje inşaat çalışmaları hızla devam etmektedir.


 Kentplus Kadıköy Fikirtepe de Emay İnşaat imzasıyla yükseliyor!


8 ada, 132 parsel, 611 ünite ile yapılan anlaşmalar sonrasında, 200.000 m2 kapalı inşaat alanı içinde toplam 1561 daire yapılacaktır.


Proje genelinde her beğeniye ve ihtiyaca uygun 1+0  dan 4+1’e kadar her çeşit daire ve çeşitli büyüklükte mağazalardan oluşan bir çarşı bulunacaktır.


Kentplus markası ile şimdiye kadar birçok yerde proje gerçekleştiren Emay İnşaat, Kentplus Kadıköy’de de yaşam kalitesi, konforu, sosyal alanı ile  modern yaşam sunmaya devam ediyor. Bölge kentsel dönüşüm için pilot bölgelerden birisi olduğundan yüksek prim potansiyeli taşıyor.


www.kentplus.com

444 20 01


projeye sor



Geri Dön