24 / 04 / 2024

KentPlus Mimarsinan'da 130 bin TL! 72 ay sıfır faizle!

KentPlus Mimarsinan'da 130 bin TL! 72 ay sıfır faizle!

Emay İnşaat, KentPlus Mimarsinan projesinde bahar kampanyası düzenledi



Yepyeni kampanya ile taksitle ev almayı düşünen herkese cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. Üstelik banka kredisi kullanmadan, hayat sigortası ve dosya masrafı gibi ek masraflar ödemeden. 

Plus konseptli projeleri ile ilgi çeken Emay İnşaat, Avrupa Yakası'nın en iddialı projelerinden biri olan KentPlus Mimarsinan'da başlattığı  yeni kampanya ile daire sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri sunuyor. 

Peşinat miktarının daire bedelinin yüzde 5'i olduğu kampanyada 6. ayda yüzde 5; 12, 24 ve 36. aylarda ise yüzde 10'luk ara ödemeler yer alıyor. Kalan tutar ise 72 aya kadar sıfır faiz oranı ile taksitlendiriliyor. Böylece daire sahibi olmak isteyenlere düşük peşinat tutarı ve taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Büyükçekmece Mimaroba'da inşa edilen Kentplus Mimarsinan'da oturum 2007 yılının Ağustos ayında başladı. Oturum amaçlı daire almak isteyen müşteriler dairelerine hemen taşınırken, yatırım amaçlı daire almak isteyen müşteriler de dairelerini teslim alıp yatırımlarını beklemeden kazanca dönüştürebiliyorlar.  Proje  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO'nun arsası üzerine inşa edildi.

2+1 dairelerin tükendiği Kentplus Mimarsinan'da 1+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin satışı ise devam ediyor. Alanları 61 metrekare ile 173 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 130 bin TL'den başlıyor, 350 bin TL'ye kadar yükseliyor. Aylık taksitler 1.083 liradan başlıyor...

Kentplus Mimarsinan projesi, Depreme karşı en güvenli yöntem olması sebebiyle  "Tünel Kalıp Teknolojisi" ile inşa edildi..

24 saat devriyeli ve kameralı güvenliğin bulunduğu Kentplus Mimarsinan, Kentpluslılar'ın keyifli bir yaşam sürebilmeleri için birçok sosyal olanak da içeriyor.

Kentplus Mimarsinan, açık ve kapalı otoparkları, yürüyüş parkurları, yürüyüşlerinize keyif katmak için planlanan iki süs havuzu ve yeşil alanlara ek olarak açık yüzme havuzu içinde fitness salonu, sauna, kafeterya bulunan sosyal tesisi, açık ve kapalı çocuk oyun alanları ile siz ve aileniz için özel, modern ve güvenli bir yaşam sunuyor. 

Yapımına Aralık 2005'te başlanan KentPlus Mimarsinan'ın toplam arsa alanı 42 bin metrekare, inşaat alanı ise 10 bin metrekare.

212 444 2 001

www.kentplus.com

 


Geri Dön