20 / 04 / 2024

Kentsel planlama bakış ve Kırklareli sorunları konuşuldu!

Kentsel planlama bakış ve Kırklareli sorunları konuşuldu!

Kentsel planlama bakış ve Kırklareli sorunları konuşuldu. Baştarafı Sayfa 1'ele Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Kentsel Planlamaya Bakış Ve Kırklareli Sorunları" saat 13.00'da başladı.



Kentsel Planlamaya Bakış ve Kırklareli sorunları büyük bir ilgiyle dinlendi. 


Baştarafı Sayfa 1'ele Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Kentsel Planlamaya Bakış Ve Kırklareli Sorunları" saat 13.00'da başladı. 


Konferanstan önce açılış konuşması gerçekleştiren TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu Temsilcisi Erol Özkan TBMMO hakkında bilgiler verdi. 


TMMOB ilk olarak 1954 yılında oluşturulduğuna dikkat çeken Özkan, " TMMOB'ye bağlı 10 oda, 8 bin civarında üye vardı. Bugüne baktığımızda 2013 yılı sonu itibarı ile 24 oda ve 450 bine yakın üyesi bulunmaktadır. 1982 anayasası itibarı ile kamudakilerin üyelik zorunluluğu kaldırıldı. TMMOB çalışmalarını bugün için 24 olan 213 şubenin 500 civarında temsilcilik ve yaklaşık 50 tane il veya ilçe koordinasyon kurulları vardır." İfadelerini kaydetti. 


Konferansa konuşmacı olarak, Kırklareli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güzin Kaya, İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe, Kırklareli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Melik Birlik, Kırklareli Belediyesi İmar İşleri Müdür vekili Erkan Güner, Kırklareli İnşaat Mühendisleri Derneği Başkanı Selçuk Kınalı katıldı. 

II Koordinasyon Kurulu Temsilcisi Erol Özkan Kırklareli'nin gelişimi ele alındı. 


Kırklareli Gazetesi


Geri Dön