27 / 04 / 2024

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.



Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Adana'da bu kapsamda  kentsel dönüşüm ve imar sorunları ile uygulamaları konusunun konuşulması için bir toplantı düzenlendi.

 

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre,  Adana  kentsel dönüşüm ve imar toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve kamu kuruluşu temsilcileri katılım gösterdi. 

 

Valilikte yapılan toplantıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 6306 Sayılı Kanunu ile 5393 Sayılı Belediye Kanunu gereğince gerçekleşen kentsel dönüşümlerde yaşanan sosyal alanlar, yollar, parklar ve yeşil alanların yetersizliği gibi konular gündeme alındı ve konuşuldu. 

 

Toplantıda Adana'nın daha yaşanabilir ve refah düzeyi yüksek bir kent olması için yeni imar alanları ve kentsel dönüşüm projelerinin geliştirilmesi gerektiğide aktarıldı.


Geri Dön