20 / 04 / 2024

Kenwood mutfak şefi ile lezzetli tarifler kısa sürede hazır!

Kenwood mutfak şefi ile lezzetli tarifler kısa sürede hazır!

Gıda hazırlama ürünlerinde ünlü İngiliz markası Kenwood, küçük ev aletlerine getirdiği yenilikler ile lezzet ustası kadınların en büyük yardımcısı olacak. Kenwood, KMC10 Mutfak Şefi ile mutfakta geçirilen zamanı en aza indirerek keyfe dönüştürüyor.



İş yerinin yanı sıra evde de mesai harcayan çalışan kadınların en büyük sorunlarından biri de yemek yapmak. Bu noktada kadınların ihtiyacı olan ise evde hayatı kolaylaştıracak çözümlere ulaşmak. Kenwood, çok işlevli KMC010 Mutfak Şefi ile en lezzetli tarifleri kısa sürede hazırlamanızı sağlıyor.


Modern tasarımı ve yüksek performanslı ürünleriyle kadınların mutfaktaki yardımcısı Kenwood, katı meyve sıkacağı, mutfak robotu, narenciye sıkacağı, cam blendır ve kıyma aparatları bulanan KMC010 Mutfak Şefi ile mutfağınızda pratik çözümler sunuyor. 2 kiloluk hamuru işleyebilen 1.400 vat motor gücü, eşsiz karıştırma ayarı ve 4.6 litre kapasiteli özel kâse aparatıyla birbirinden lezzetli harçlar hazırlamanıza yardımcı oluyor.


İster Çiğ Köfte, İster Gözleme

Eşsiz ve farklı lezzetler hazırlamak için geliştirilmiş KMC010 Mutfak Şefinde bulunan hamur açma kesme aparatıyla evde kendi makarnanızı yapabilir, kıyma makinesi özelliğiyle taze kıymalarınızla nefis köfteler hazırlayabilirsiniz. Yoğurma aparatlarıyla ise; etsiz çiğ köfte, kısır, mercimek köftesi, gözleme gibi geleneksel Türk lezzetleriyle masalarınızı donatabilirsiniz.




Geri Dön