26 / 04 / 2024

Kepez Belediyesi, Atatürk Caddesi'ni 25 metreye çıkarıyor!

Kepez Belediyesi, Atatürk Caddesi'ni 25 metreye çıkarıyor!

Kepez Belediyesi tarafından Varsak ile Altınova bölgeleri arasında ulaşımı sağlayan ve dar olmasından dolayı trafik kazalarının yaşandığı 10 metre genişliğindeki Atatürk Caddesi'ni 25 metreye çıkarılıyor




Antalya- kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Varsak Şelale ile Altınova Menderes mahalleleri arasında bulunan Atatürk Caddesi'nde yol genişletme çalışması başlattı. 


Zeytinlik Mahallesi'nin sınırları içerisinde yer alan ve 2010'da sıcak asfalt dökülen cadde, dar olmasından dolayı yoğun araç trafiğini kaldıramıyordu. 

Bölgede yaşayanların taleplerini dikkate alan Kepez Belediyesi, mülkiyetle ilgili sıkıntıları çözdükten sonra Varsak ile Altınova'yı birbirine bağlayan 10 metre enindeki caddeyi genişletiyor. Devam eden yol genişletme çalışması tamamlandığında 3 km uzunluğundaki Atatürk Caddesi, 25 metre genişliğinde, çift şeritli bir yol haline gelecek. 


Fen İşleri ve Park Bahçeler müdürlüklerinin yatırımlarını yerinde görmeye büyük önem veren Kepez Belediye Başkanı Flakan Tütüncü, Atatürk Caddesi'ndeki yol genişletme çalışmasını inceledi. Belediye çalışanlarına başarılar dileyen Başkan Tütüncü, Zeytinlik Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Küçük ve bürokratlarıyla beraber çalışma yapılan caddede bir süre yürüdü. Yolları, yeşil alanları, sosyal, kültürel tesisleriyle Kepez'i yeniden inşa ettiklerini belirten Başkan Tütüncü, sorumluluklarındaki ana arterleri, asfaltlayarak ve genişleterek, ilçe halkına kaliteli, konforlu yol hizmeti sunduklarını söyledi. 

Atatürk Caddesi'nin, Varsak ile Altınova'yı birbirine bağladığına dikkat çeken Tütüncü, "Yoğun araç trafiğinden dolayı 10 metre genişliğindeki yolda üzücü kazalar yaşanıyordu. 

Mülkiyetle ilgili sıkıntıları çözdükten sonra caddeyi imar planındaki kullanımına uygun hale getiriyoruz. 25 metre genişliğe çıkaracağımız yolu daha sonra sıcak asfaltla kaplayacağız.

Çalışma tamamlandığında bölgeye çift şeritli, modern bir yol kazandırmış olacağız. Yol genişletme çalışması, iki bölge arasındaki ulaşımı da daha kolay hale getirecek. 

Bölgedeki hizmetlerimiz plan ve program dâhilinde devam edecek." açıklamasını yaptı. 

Zeytinlik Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Küçük de Kepez Belediyesi'nin bölgeye yaptığı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 



Anayurt




Geri Dön