19 / 04 / 2024

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açıldı!

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.



Antalya'nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.


Odabaşı Semt Spor Sahası'nın açılışı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından yapıldı. Başkan Tütüncü, bu mahallenin villaların yer aldığı Antalya'nın dinlenme merkezi olacağını söyledi. Söz verdikleri okul ile Hamza Taş Bulvarı'ndan Kirişçiler Yolu bağlantısıyla Odabaşı'nı Kepez'e bağlama sözünü gerçekleştirmek üzere olduklarını açıklayan Tütüncü, şimdi de yeni müjdeler vermeye geldiklerini söyledi.


Bölgeyi değerli kılacağız

Odabaşı gibi köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki 2B ve mülkiyet sorunlarını çözmeye başladıklarını belirten Tütüncü, köy içlerindeki imar planlarını tamamlamak için gayret gösterdiklerini söyledi. Planları yapınca bu bölgenin yazlık evlerin yer aldığı bir dinlenme noktası haline getirmek istediklerini müjdeleyen Tütüncü, "Seçimlerde buraları öyle değerli hale getirmeliyiz ki Antalya'nın sayfiye merkezleri olmalı demiştik. Daha modern yaşam meydana gelmeli demiştik. Bu yöndeki gidişimiz hızlı bir şekilde ilerliyor. Başta Odabaşı Mahallesi olmak üzere, Kepez'in mahalleye dönüşen tüm köylerinde bu vizyonu ortaya koymak için gayret gösteriyoruz" diye konuştu.


Sosyal tesisler yapılacak

Buraların altyapılarını, yollarını ve sosysal tesisleri getirmeye başladıklarını belirten Tütüncü, "Köy içi imarını da tamamlayınca, burası bambaşka istikamete gidecek. Bu köylerimizin tamamı, aslında Kepez için her bakımdan altın değerini taşıyan yerleşim merkezlerimiz" dedi.


Aile yaşam merkezleri geliyor

Yeni yılda yapacakları yeni 5 tane daha semt spor sahalarını mahalleye dönüşen köylere kazandırmak istediklerini belirten Tütüncü, ayrıca buralara birer tane de aile yaşam merkezi kuracaklarını müjdeledi. İçinde düğün ve kına gecelerinde kullanılabilecek çok amaçlı salonlar, aile sağlığı merkezi, kadınlar için kurs merkezleri, çocuklar için bilgi evleri ile çocuk kütüphaneleri, yaşlılar için de kıraathanelerden oluşan yaşam merkezlerini tüm köylere kazandıracaklarını belirten Tütüncü, "Bu amaçla ilk aile yaşam merkezlerini, Duacı ve Gaziler Mahallelerinde vücut bulacak. Yılın ilk üç ayında bu çalışmaya başlayacağız. 2017 yılını tamamlanmadan da bunları da hizmete açacağız" dedi.


Futbol, basketbol ve voleybol oynadı

Konuşmanın ardından tesisin açılış kurdelesi kesildi. Açılışa katılan meclis üyeleri, muhtarlar, belediye başkan yardımcıları ile belediye bürokratları, tesisi gezdi. Başkan Tütüncü ile meclis üyeleri, sentetik çim sahada penaltı atışı yaptı, ardından basketbol ve voleybol oynadı.


Zafer


Geri Dön