19 / 04 / 2024

Kepez Şefkat ve Huzur Evi Projesi sona yaklaştı!

Kepez Şefkat ve Huzur Evi Projesi sona yaklaştı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün seçim vaadi olan 70 projeden biri olan şefkat ve huzurevi projesinde sona yaklaşılıyor. Peki projede son durum ne?



Mimarisi İstanbul'daki tarihi Darülaceze'den esinlenerek hazırlanan şefkat ve huzur evi, Kütükçü Mahallesi'nde 2 bin 400 m2'lik arsa üzerine inşa edildi. Yaşlı vatandaşlara vefa örneği olarak tasarlanan proje, Türk mimarisini modern mimariye uyarlanarak dizayn edildi. Projede konforlu bir hizmet verilecek.


Sabah Akdeniz 



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün vaadi 70 projeden biri olan şefkat ve huzurevi projesinin yapım aşamasında sona yaklaşılıyor. Mimarisi İstanbul'daki tarihi Darülaceze'den esinlenerek hazırlanan şefkat ve huzur evi, Kütükçü Mahallesi'nde 2 bin 400 metrekarelik arsa üzerine inşa edildi. Yaşlılara vefa örneği olarak tasarlanan proje, Türk mimarisini modern mimariye uyarlanarak dizayn edildi. 2016 içerisinde hizmete açılması planlanan proje, yaşlısına bakmak zorunda olan, bu nedenle sosyal hayata dahil olamayan vatandaşların yükünü hafifletecek. 


Sabah


Geri Dön