24 / 04 / 2024

Kepez'de binlik imar planı bekleniyor!

Kepez'de binlik imar planı bekleniyor!

Büyükşehlr Belediyesi, Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi sınırlarındaki aile sağlığı merkezinin 5 binlik planını geçtiğimiz ay meclisten geçirdi, Kepez Belediyesi de binlik planı revize ederse inşaat kaldığı yerden devam edecek.



Kepez Belediyesi tarafından Ağustos 2014'te yapımına başlanan 20 poliklinikli sağlık ocağı inşaatının su başmanının atılıp devam etmemesi Kuzeyyaka Mahalle sakinleri tarafından tepki ile karşılanmıştı. Konu ile ilgili daha önce açıklama yapan Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Büyükşehir Belediyesinin İmar plan tadilatı yapmasını bekliyoruz" demişti. 7 aydır devam etmeyen İnşaatla ilgili Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz ay ki meclisten 5 binlik planı geçirdiği binlik planın ise Kepez Belediyesinden Nisan ayında geçmesi bekleniyor. 

Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi 27748 ada 2 parselde yer alan sağlık ocağı inşaatının planları revize edilmemesine rağmen başladığı gerçeği ortaya çıkmış oldu. inşaatın önümüzdeki günlerde yeniden başlayarak bitirileceği belirtildi. 

Fevzi Çakmak, Kuzeyyaka ve Gündoğdu mahalleleri olmak üzere 3 mahalleye birden hizmet eden mevcut Kuzeyyaka Mahallesi 6 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nrn fiziki şartlarının yeterli olmadığı ve ulaşım açısından iyi bir konumda bulunmadığından dolayı yeni bir Aile Sağlığı Merkezi'nin oluşturulması İhtiyacının belirdiği vurgulandı. 


Antalya Hilal 


Geri Dön