29 / 03 / 2024

Kepez'de sağlık merkezi yapımına başlanıyor!

Kepez'de sağlık merkezi yapımına başlanıyor!

Kepez'de ihale süreci tamamlanan ve yüklenici firma ile yer teslim sözleşmesi imzalan belediye sağlık merkezinin temeli Ekim ayı içerisinde atılacak.



Kepez Belediyesi, 2015 yılı yatırım programına aldığı 8 projenin 5'ncisinin de yapımını başlatıyor. 


İhalesi süreci tamamlanan ve yüklenici firma ile yer teslim sözleşmesi imzalan belediye sağlık merkezinin temeli Ekim ayı içerisinde atılacak. Sağlık tesisi, belediye hizmet binasının bahçesinde başka bir alana taşınan ve yıkılan atölye binalarından boşalan alana inşa edilecek. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, seçim vaadi 70 projeden biri olan sağlık merkezinin, 2016 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.


4 katlı sağlık merkezinde doktor, muayene, psikolog, diyetisyen odaları bulunacak. Merkezde, 65 yaş üstü yaşlılara yönelik evde bakım ve anne çocuk sağlığı hizmeti de verilecek., Ağız ve diş sağlığı polikliniğinin de yer alacağı tesiste ayrıca hasta müşahede odası da bulunacak. Sağlık merkezinde, kafeterya ve sağlık alanında seminerlerin verileceği bir salon da olacak.


8 PROJENİN 5'İ TAMAMLANIYOR

Başkan Hakan Tütüncü, seçim vaadi 70 proje içerisindeki 8 projeyi 2015'te yapılacağını açıklamıştı. Şefkat ve huzur evi, merkez camii, semt spor sahaları ve açık yüzme havuzu projelerinin inşası sürürken, sağlık merkezi de temel atma aşamasına geldi. 8 projenin son 3 eseri olan Tek Sarnıç Kent Parkı ve şehir kütüphanesi ile sosyal yardım merkezinin ihale hazırlıkları devam ediyor.


Habertürk


Geri Dön