19 / 04 / 2024

Kepez'de yapılaşmanın önü açılacak!

Kepez'de yapılaşmanın önü açılacak!

AK Parti Kepez İlçe Başkanı İşeri, 5 mahalleyi ilgilendiren imar plan tadilatıyla 0.60 olan emsali 0.80’e çıkarıp 1+1 olan yapılaşmayı zemin + 4 kata çıkaracaklarını söyledi



Daha güzel bir Kepez için gayret ve uğraşlarının devam ettiğini söyleyen AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Kazımkarabekir Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Barış, Esentepe ve Çankaya mahallelerini bir kısmında imar plan revizyonu yapıyoruz. 5 mahallemizde imar plan tadilatları yapıyoruz. Mevcutta 0.60 olan emsali 0.80’e çıkararak kat artışına gitmek istiyoruz. 1+1 olan yapılaşmanın önünü açarak zemin + 4 kata çıkarmak istiyoruz” dedi.


Kepez halkı hak ediyor

Kepezlilerin güzel konutlarda yaşayacağını aktaran İşeri şöyle devam etti: “Vatandaşımızın kazanç sağlayacağı bir hale getirmeye çalışıyoruz. Mahallenin yolları, alanları çok güzel olacak bu çalışma ile. Antalya’nın girişine baktığımız zaman Masadağı eteklerinde gecekondulaşma yapılaşması vardır.  Burayı en güzel şekilde kentimize kazandıracağız. Gayet güzel bir plan çalışmamız var Halkımıza tek tek anlatıyoruz. Broşürler bastırdık. 4 Aralık’ta mahallelerimizde referandum yaparak tekrar halkımıza sormak kaydıyla bizim yeni yapmış olduğumuz imar plan tadilatını kabul ediyorlarsa bu plan üzerinden yürüyeceğiz. ‘Biz eski halinden memnunuz’ diyorsa halkımız, aynı şekilde kalacak. İmar plan tadilatını Kepez Belediyesi yapacak. Vatandaş istediği müteahhitle anlaşacak. Kepezliler güzel konutlarda yaşayacak. Kepezliler bunu hak ediyor.”


Sağlıkta da hamleler var

Kepez ilçesine katkılarından dolayı ilk başta Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür eden Yusuf İşeri şunları söyledi: “Çalışkan gece gündüz koşturan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür ediyorum. Kepez artık arka bahçe olmaktan çıktı. Güzel bir Kepez’i hep birlikte görüyoruz. Özellikle sağlık ananındaki yapılan yatırımlar çök önemli.  Biz sağlıkta da Kepez demiştik. Diş hastanemiz faaliyete geçti. Kepez Devlet Hastanemizde faaliyete geçerse Kepez’in sağlık sorunları çözülecektir. Kepez Göçerler Mahallesi’ne yapılacak olan şehir hastanesinin 1000 olan yatak kapasitesi 1500’e çıkarılacak.”


Türel’in katkısı çok fazla

Katkılarından dolayı Kepez’in çift kanatlı uçmasına vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür de eden İşeri sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçtiğimiz günlerde 66 mahalle muhtarı ile bir toplantı yaptık. Büyükşehir Belediye başkanı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’yü muhtarlarımızla buluşturduk. Kepez’in sorun ve problemlerini mahalle mahalle masaya yatırdık. Mahallelerin problemlerinin hemen hemen bitmiş olduğunu gözlemledik. İşsizlik sorunu Kepez ilçesinde ister istemez hissediliyor. Turizm sektöründe çalışan birçok insan Kepez ilçesinde yaşıyor. Turizmin kötü gitmesi ve otellerdeki işten çıkarılmalardan dolayı işsizlik arttı.”


Antalya Akdeniz Manşet 


Geri Dön