25 / 04 / 2024

Kerpe’ye bungalovlu mesire alanı yapılacak!

Kerpe’ye bungalovlu mesire alanı yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Kerpe’ye içerisinde 13 adet bungalovun da bulunduğu mesire alanı yapılacak.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Kerpe’ye içerisinde 13 adet bungalovun da bulunduğu mesire alanı yapılacak. Mesire alanı için yapılan ihaleye 5 firma teklif verdi.



13 BUNGALOV YAPILACAK


Kandıra Kerpe’ye yapılacak A tipi mesire alanı ve çevre düzenleme işi kapsamında, 270 metre duvar ve çevre çiti, 10 metrekare giriş kontrol binası ve 13 adet bungalov inşa edilecek. Bungalovlar 1,5 katlı altıgen yapılı ve ahşap özellikte inşa edilecek.


5 FİRMA TEKLİF VERDİ


İhaleyi kazanan yüklenici firmadan sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından 100 günde A tipi mesire alanı ve çevre düzenlemesi yapım işini tamamlaması isteniyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Haber Bizim Kocaeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Kerpe'ye içerisinde 1 3 adet bungalovun da bulunduğu mesire alanı yapılacak. Mesire alanı için yapılan ihaleye 5 firma teklif verdi. Kandıra Kerpe'ye yapılacak A tipi mesire alanı ve çevre düzenleme işi kapsamında, 270 metre duvar ve çevre çiti, 10 metrekare giriş kontrol binası ve 1 3 adet bungalov inşa edilecek. Bungalovlar 1,5 katlı altıgen yapılı ve ahşap özellikte olacak. İhaleyi kazanan yüklenici firmadan sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından 100 günde A tipi mesire alanı ve çevre düzenlemesi yapım işini tamamlaması isteniyor. İhaleye katılan 5 firma tekliflerini sundu. 



Bizim Kocaeli


Geri Dön