25 / 04 / 2024

Kıbrıs 1001 Airport Mall AVM 22 Mayıs'ta açılacak!

Kıbrıs 1001 Airport Mall AVM 22 Mayıs'ta açılacak!

Toplam 80 bin metre kare proje alanı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin en geniş alışveriş merkezi olan Airport Mall, kapılarını 22 Mayıs'ta müşterilerine açıyor. Merkezde 45 adet mağaza yer alacak.



Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ticaret alanındaki köklü işletmelerinden biri olan 1001 Grup, önemli bir yatırıma imza attı. Grubun Ercan-Yonca Kavşağı'nda bulunan mağazası, büyük bir yatırımın ardından 1001 Airport Malla dönüştürüldü. Toplam 80 bin metre kare proje alanı ile Kuzey Kıbrıs'ın en geniş alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğini taşıyacak 1001 Airport Mall'un tanıtımı için geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenlendi, iki ayrı etap halinde tamamlanacak olan AVM'nin birinci etabı 30 bin metre kare proje alanına sahip ve açılışı 22 Mayıs'ta yapılacak. Projenin 47 bin metre kare proje alanına sahip ikinci etabı ise gelecek yıl tamamlanacak. 



TOPLAM 100 MAĞAZA 

1001 Airport Mall'un birinci etabında yapı market, elektronik market, çocuk eğlence merkezi, süpermarket ve yiyecek ünitelerinin de dahil olduğu toplam 45 mağaza yer alacak. İkinci etap tamamlandığında ise AVM, toplam 100 mağaza, hayvanat bahçesi, 7 sinema salonu ve oyun alanları ile adanın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğini taşıyacak. 



1001 Airport Mail Genel Müdürü Mehmet Akalın, hem alışveriş hem de yaşam merkezi olarak planlanan AVM'nin KKTC'de yaşam biçimini değiştireceğini söyledi. 



ÇOCUKLARI UNUTMADIK 

Proje detayları hakkında bilgi veren Akalın, "Türkiye'de ulusal marka olmuş her kategoriden toplam 40 markanın alışveriş merkezinde yerini alacak. Elbette çocuklarımızı unutmadık. 1001 Airport Mall'de çocukların hem eğlenebilecekleri hem de kendilerini geliştirebilecekleri, adada benzeri olmayan bir kent kurduk. Playland adını verdiğimiz bu konsepîte, aileler çocuklarını gönül rahatlığı ile uzman eğitmenlere bırakarak alışveriş merkezinde vakit geçirirken, çocuklarda bu sürede hem doyasıya eğlenecekler, hem de öğrenecekler" diye konuştu. 



Bizim Gazete


Geri Dön