28 / 03 / 2024

Kıbrıs'ın yeni konut projesi Feo Elegance tanıtıldı!

Kıbrıs'ın yeni konut projesi Feo Elegance tanıtıldı!

Kıbrıs inşaat şirketlerinden Akacan Group ile Hasırcılar A.Ş. adlı Türkiye şirketinin ortaklığında kurulan FEO, Girne bölgesinde, "FEO Elegance" adıyla gerçekleştireceği yerleşim merkezi projesini, geçtiğimiz gün İstanbul'da düzenlenen görkemli bir geceyl



Kıbrıs inşaat şirketlerinden Akacan Group ile Hasırcılar A.Ş. adlı Türkiye şirketinin ortaklığında kurulan FEO, Girne bölgesinde, "FEO Elegance" adıyla gerçekleştireceği yerleşim merkezi projesini, geçtiğimiz gün İstanbul'da düzenlenen görkemli bir geceyle tanıttı.


Sektörde verimlilik, kalite, iş ve çalışan güvenliği konularında titiz; halka güvenli yapılar ve kârlı yatırım fırsatları yaratmayı hedefleyen şirket yetkilileri, "FEO Elegance, yeşili, kültürü, modayı, sanatı, sosyal yaşamı, özel mimarisi ile bir araya getiriyor" dedi. FEO Elegance Lansman Gecesi Programı, İstanbul ­ Beşiktaş'taki Shangri La Bosphorus adlı otelde gerçekleşti.


FEO Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Akacan, açılış konuşmasında FEO'nun neden ve nasıl kurulduğunu anlattı. Geceye, Coldwell Banker Türkiye ve Kıbrıs Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, FEO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Hasırcılar da katıldı. Çeşitli kurum ve temsilcilerine, aynı gece teşekkür ve başarı plaketi de sunuldu.


Vakkas Altınbaş, KIBRIS Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Ergüçlü, Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, Girne Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, Net Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Merit Oteller Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, MediaCat Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan ve Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı plaket alanlar arasındaydı.


Kıbrıs Gazetesi


Geri Dön