19 / 04 / 2024

Kiğılı Çin'de 3 mağaza daha açacak!

Kiğılı Çin'de 3 mağaza daha açacak!

Geçtiğimiz günlerde Makedonya’nın başkenti Üsküp’te mağazasını açan Kiğılı, yeni sezonunu da Üsküp Fashion Week’te düzenlenen bir defile ile tanıttı. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Çin’de 3 mağaza daha açılacağını belirtti.



Geçtiğimiz günlerde Makedonya’nın başkenti Üsküp’te mağazasını açan Kiğılı, yeni sezonunu da Üsküp Fashion Week’te düzenlenen bir defile ile tanıttı. Kiğılı’nın Balkanlar çıkarması Üsküp’teki 2. Mağazanın ardından, Bosna-Hersek, Sırbistan ve Belgrad mağazaları ile devam edecek.Kiğılı’nın Üsküp mağazası Partizanska Bulvarı’nda hizmete girdi. İkinci mağaza da ve Üsküp City Mall Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, “Yurtdışı yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Önemsediğimiz coğrafyalar Çin ve Balkanlar. Çin’de 3 mağazamız var, 3 tane daha açılacak. Geçtiğimiz günlerde Makedonya’da ilk mağazalarımızı açtık. Balkanlarda 4 mağaza daha açma planımız var, Sırbistan ve Bosna-Hersek mağazalarımızı yakın zamanda açmayı hedefliyoruz” dedi. 


Balkan soğukları...

Üsküplü erkekler ile buluşan Kiğılı koleksiyonunda modern ve dinamik çizgiler öne çıkıyor. Denim gömlek ve pantolonlar, ceketler, yine ceket kumaşından yelekler ile sezonun bir diğer trendi olan, süveter yerine geçecek triko ve örme yelekler Balkanlar’daki soğuk kışın vazgeçilmezi olmaya aday ollacak.


Habertürk


Geri Dön